Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cumpărăturile de vară la ParkLake Shopping Center îți aduc 3.500 de vouchere!

Cumpărăturile de vară la ParkLake Shopping Center îți aduc 3.500 de vouchere!

cumpărături

Dacă ai chef de shopping vara aceasta, mergi la ParkLake Shopping Center! În perioada 20 iulie – 20 august, campania de Summer Sales derulată aici aduce discount-uri de până la 70% la o gamă variată de produse, dar și 3.500 de vouchere în valoare de 50 de lei fiecare pentru cumpărăturile de minimum 250 de lei.

Fie că alegi să-ți înnoiești garderoba cu ținute de vară de la cele mai cool branduri vestimentare, fie că ești pasionată de accesorii, încălțăminte și genți, lectură, make-up și multe altele, la ParkLake găsești produsele ideale la prețuri speciale. Și totul în deplină siguranță, pentru o vară așa cum îți dorești.

Campania este gândită pentru a sprijini un stil de viață activ, cât mai apropiat de cel cunoscut înainte de pandemie, însă ținând totodată cont de schimbările produse și măsurile de precauție necesare. În acest sens, ParkLake Shopping Center a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța vizitatorilor, chiriașilor, furnizorilor și a angajaților centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Astfel, vizitatorii se vor putea bucura în continuare de cumpărături, având chiar posibilitatea de a decide momentul vizitelor în funcție de cât de intens este traficul în centrul comercial. Printr-o simplă accesare a website-ului acestuia, se poate acum afla numărul vizitatorilor la momentul respectiv, încadrat în trei categorii – verde – trafic scăzut/ galben – trafic moderat/ roșu – vă rugăm, reveniți mai târziu. Verificând în acest fel starea traficului din mall, clienții pot alege informat momentul la care doresc să își planifice vizita în centrul comercial.

Astfel, printre măsurile principale de siguranță implementate, adresate vizitatorilor, se numără și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, etc), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

Detalii despre campaniile ParkLake pot fi găsite pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns