Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Ce spun despre tine bijuteriile pe care le porți

(P) Ce spun despre tine bijuteriile pe care le porți

Curandera

Ești drăgăstoasă, ești echilibrată, îți place misterul, preferi poveștile, ești exuberantă sau retrasă. Toate aceste detalii pot fi dezvăluite despre tine de bijuteriile pe care le porți. Pentru că, de cele mai multe ori, mai ales bijuteriile de autor, cu un design aparte, spun povești.

Odată ca niciodată, soarele și luna se iubeau. Erau inseparabili. Lumina lor era strălucitoare și plină de iubire. Se răsfrângea asupra naturii, hrănind-o, ajutând-o să crească. Își trăiau dragostea ca pe un dans prin timp și spațiu și deși erau doi, se contopeau ca unul. Într-o zi, Universul a decis că trebuie să se despartă. Unul trebuia să strălucească noaptea, iar celălalt, ziua. Îndrăgostiții celești s-au supus. Despărțiți pentru eternitate, îndrăgosti pentru eternitate. Durerea lor a fost atât de adâncă, încât Universul a hotărât să îi ajute. Și astfel, în nopțile cu lună plină, când suprafața lunii este complet scăldată în lumina soarelui, Ei fac dragoste din nou, prin lumină, și o revarsă cu generozitate și iubire asupra tuturor viețuitoarelor.

Curandera

Ai spune că este o poveste. Și da, este, dar este povestea unei bijuterii, de fapt a unei colecții semnate de un antreprenor român, Anca Negescu, care, în plină pandemie, a lansat un brand de bijuterii. Primele colecții lansate vorbesc despre iubire, incluzând atât relațiile de cuplu, cât și iubirea unei mame față de copilul ei, iubirea de sine sau dragostea pentru natură.

„Curandera înseamnă vindecător în spaniolă. Este o invitație de a explora puterea vindecătoare a iubirii, a naturii și a poveștilor, de care cred că avem cu toții nevoie, mai ales în acest context”, a explicat Anca Negescu, fondator și designer Curandera.ro.

Astfel, bijuteriile poartă nume precum Lunasol, Luna dormind într-o floare de lotus, Inimă Vindecătoare, Cercul Iubirii. Bijuteriile sunt în ediție limitată, iar momentan există 40 de modele de cercei, pandative, brățări și inele din aur sau argint. Pentru următoarea perioadă, antreprenoarea are în plan lansarea unei noi colecții și extinderea portofoliului de produse la peste 100 piese, inclusiv o linie dedicată copiilor.

Curandera
Cercei Lotus Curandera – de la 200 lei

Comments

comments

Lasă un răspuns