Esti aici
Femeia.ro > Promo > Curatenie in caruciorul lui bebe

Curatenie in caruciorul lui bebe

Multe carucioare ofera acum posibilitatea de a fi demontate, astfel incat sa se poata curata cat mai usor. Daca primul gand care va vine in minte este sa rasturnati carutul cu rotile in sus pentru a-l scutura si pentru a-i sterge toate partile componente, ar trebui sa luati totusi in calcul alte variante:

  • Daca este posibil, scoateti materialul textil si eventual puneti-l in masina de spalat. Verificati mai intai eticheta pentru a vedea daca materialul poate fi spalat astfel si la ce temperatura este indicat sa fie curatat. Nu uitati sa folositi un detergent pentru copii, care sa nu ii irite pielea celui mic atunci cand va fi asezat in carucior.
  • Curata cadrul metailc si rotile cu un burete cu apa si sapun, apoi clateste bine.
  • Aplica dezinfectant pe partile componente, in special pe manere si pe zonele atinse frecvent de bebe.
  • Tine servetelele umede la indemana ori de cate ori mergi la plimbare cu bebe in carucior. Acestea te pot scoate din incurcatura daca micutul pateaza carutul cu mancare sau daca saliveaza pe materialul textil. O curatenie imediata te va ajuta sa iti mentii caruciorul curat.

Nu uita sa cureti periodic mijlocul de transport al bebelusului, pentru ca murdaria poate sa ii afecteze si sanatatea. Mai mult decat atat, intreaba atunci cand cumperi caruciorul daca exista posibilitatea ca materialul textil sa fie inlocuit, in eventualitatea in care petele de pe el devin imposibil de indepartat. Petele vor aparea, inevitabil, dar o curatenie frecventa te va scuti de grija substituirii caruciorului cu altul nou prea repede.

Comments

comments

Lasă un răspuns