Esti aici
Femeia.ro > Promo > Curs despre alăptare

Curs despre alăptare

Alăptarea este foarte importantă! Deşi este un act natural, are nevoie să fie învăţat. Astfel, a apărut nevoia specializării în domeniul lactaţiei şi dedicării unui specialist misiunea de a informa şi ajuta mamele care alăptează.

Consultantul în Lactaţie Certificat International (IBCLC, International Board Certified Lactation Consultant) este o persoană medicală specializată în managementul clinic al lactaţiei şi alăptării. Un IBCLC este certificat de International Board of Lactation Consultant Examiners- IBCLE, aderă la un standard de practici şi un cod de etică. Poate lucra în spitale, în secţii de neo-natologie, pediatrie, medicină de familie, în clinici private, în cabinete. El susţine şi promovează alăptarea, susţine intervenţii practice în probleme legate de alăptare; asigură cu profesionalism o susţinere multidisciplinară a alăptării, în colaborare cu familia şi echipele medicale.

Toate aceste roluri sunt conforme unui set de standarde, a unui cod etic şi a unui scop profesional bine-definit. Un curs academic de 90 de ore de Educaţie în Lactaţie este necesar tuturor celor care doresc să se înscrie la programul de certificare al IBLCE (International Board of Lactation Consultants Examiners).
Scopul certificării IBLCE este evaluarea cunoştinţelor şi abilităţilor cognitive necesare pentru performanţa eficientă a unui Consultant în Lactaţie Certificat International începător.

Cursul „Education in Lactation – 90 hours Training Course”, organizat de Asociaţia Consultanţilor în Lactaţie din România (ACLR), oferă candidaţilor pregătirea necesară specifică în domeniul lactaţiei.

AGENDA CURSULUI
Sesiunea I (12-16 februarie): 8:00-18:30
Sesiunea II
28 februarie: 17:00 – 20:00
1-4 martie: 8:00-18:30
5 martie: 8:00 – 15:30

LOCAŢIA EVENIMENTELOR
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Marie S. Curie” din Bucureşti (Bd. C-tin. Brâncoveanu nr. 20, sector 4), cu sprijinul Asociaţiei "Inima Copiilor"

Printre cei invitaţi să susţină cursuri se numără prof. dr. Bălgrădean, prodecan al Universităţii de Medicină şi Famacie Carol Davila, Bucureşti, dar şi Veronique Darmangeat (Franţa), consultant în lactaţie certificat internaţional, cu o experienţă de peste 10 ani în domeniul alăptării, trainer internaţional, cu numeroase apariţii la televiziunile franceze.

TAXA DE PARTICIPARE
350 euro, pentru înscrierea până la 24 ianuarie 2014
400 euro pentru înscrierea după această data
Grupurile de minim 4 persoane beneficiază de taxa de 350 euro/persoană
până la data începerii cursului.

În premieră folosim soluţia de telemedicină şi persoanele din ţară vor putea participa la curs în timp real, fără a fi nevoite să se deplaseze în Bucureşti. În plus, cei care aleg această variantă vor beneficia de o taxă de curs de 300 de euro. Pentru a viziona cursul veţi primi o parola care vă va permite accesul la curs!

Înscrierile se fac pe site-ul ACLR – www.aclr.ro şi pe site-ul www.zilelemedicale.ro
Înscrierea on-line trebuie să fie urmată în maxim 3 zile de plata a minim 50% din valoarea taxei de participare.

Comments

comments

Lasă un răspuns