Esti aici
Femeia.ro > Promo > Dana Rogoz este insarcinata!

Dana Rogoz este insarcinata!

Astazi, cand aniverseaza 28 de ani, prezentatoarea emisiunii “De Suflet” la ProTv International, implineste si 16 saptamani de sarcina. Dana Rogoz si-a anuntat admiratorii atat pe blogul ei, cat si pe pagina de Facebook, unde arata foarte fericita o mica fasie de hartie pe care scrie "Sunt insarcinata".

Dana Rogoz: "Te asteptam, bebe mic "

“Abia am asteptat sa se apropie ziua mea de nastere sa va dau cea mai frumoasa veste: sunt insarcinata! E o bucurie ce nu poate fi comparata cu nimic. Eu si Radu ne-am dorit foarte mult un copil, asa ca suntem extrem de fericiti, nici nu va pot descrie in cuvinte ce simtim. De ziua mea, ce pot sa-mi doresc mai mult decat ca bebe sa fie sanatos! Te asteptam, bebe mic, si iti multumim pentru clipele de fericire pe care ni le-ai adus deja in viata", a scris vedeta pe blogul ei, www.danarogoz.ro.

Danu Rogoz & Radu Dragomir

Dupa o relatie de lunga durata, Dana Rogoz s-a casatorit in iulie 2012 cu regizorul Radu Dragomir la Palatul Mogosoaia. Ultimii ani au fost favorabili celei pe care mult timp am rasfatat-o sub apelativul "Abramburica". Dana Rogoz a crescut sub ochii publicului si s-a metamorfozat intr-o tanara femeie extrem de stilata cu o cariera in ascensiune: pe langa televiziune, s-a impus in zona modei si are un blog in domeniu. De asemenea, a avut o colaborare cu celebrul regizor Terry Gilliam pentru pelicula "The Zero Theorem".

Ii felicitam si pe ea, si pe Radu, le dorim un bebe sanatos, iar Danei ii uram: "La multi ani!"

 

Comments

comments

Lasă un răspuns