Esti aici
Femeia.ro > Promo > David Guetta va performa un set unic de DJ livestream în Dubai, pe 6 februarie 2021

David Guetta va performa un set unic de DJ livestream în Dubai, pe 6 februarie 2021

David Guetta

Dubai și DJ-ul #1 în lume, artist, superstar și producătorul David Guetta se unesc pentru o ediție caritabilă unică #UnitedAtHome Dubai Edition transformând iconicul heliport Burj Al Arab Jumeirah într-un stand pentru DJ pentru un spectacol virtual incredibil pe care fanii îl vor putea viziona online, pe 6 februarie 2021.

Superstarul francez și rezident în Dubai, David Guetta, clasat pe locul 1 în topul DJ-ilor la nivel mondial în 2020, va oferi un show incredibil fanilor din întreaga lume pe heliportul iconicului Burj Al Arab Jumeirah. Evenimentul exclusiv online va fi disponibil gratuity. Fanii din Dubai pot urmări spectacolul sâmbătă, 6 februarie 2021 pe YouTube-ul lui David Guetta:

Pus în scenă pe fundalul frumosului apus de soare al Dubaiului, al artificiilor și al spiritului inimitabil, este o producție uimitoare de muzică și lumini concepute pentru a contribui la eforturile de menținere în lumina reflectoarelor globale a orașului și a ofertei sale diverse. David Guetta își dedică show-ul acestui oraș pe care îl cheamă ”acasă” și își invită milioanele de adepți din întreaga lume să se reunească pentru evenimentul online la legendarul reper din Dubai, într-un spectacol de solidaritate, speranță și optimism, pe măsură ce lumea continuă să lupte împotriva pandemiei.

Prin acest eveniment unic, David Guetta își propune să strângă fonduri pentru susținerea UNICEF, precum și pentru campania de educație neîntreruptă din Dubai Cares, o campanie națională de strângere de fonduri care abordează impactul focarului COVID-19 asupra educației copiilor și tinerilor. Campania a solicitat comunității EAU să facă donații financiare și în natură în sprijinul copiilor și tinerilor din familii cu venituri mici care nu își permit să cumpere un computer desktop, laptop sau tabletă pentru a se alătura colegilor lor în învățarea la distanță din siguranța lor, de acasă.

Vorbind despre spectacolul său caritabil unic, David Guetta a spus: „După Miami, New York și Louvre din Paris, sunt foarte mândru să anunț că ne îndreptăm spre vârful iconicului Burj Al Arab Jumeirah pentru un alt spectacol United At Home, de data aceasta într-un oraș care este drag inimii mele: Dubai. Până în prezent, am strâns peste 1,6 milioane de dolari, mulțumită tuturor celor din întreaga lume care au luat parte la acest lucru. În aceste momente dificile, sperăm să aducem confort, bucurie și sprijin prin puterea muzicii și a emoțiilor. Am sprijinit multe organizații caritabile și am contribuit la schimbarea reală a vieții oamenilor în timpul pandemiei. Continuăm astăzi în această direcție, beneficiari fiind UNICEF și Dubai Cares. ”

Întregul eveniment va fi disponibil online, pentru a vă bucura, gratuit.

Când urmăriți spectacolul:

Data: sâmbătă, 6 februarie 2021

Ora: 4PM, ora României

Unde urmăriți spectacolul:

Spectacolul complet poate fi văzut pe YouTube-ul lui David Guetta aici: https://youtu.be/xaurMcGqZHU

Link pentru donații online: https://davidguetta.com/donate/

În calitate de susținător al industriei de divertisment și al artelor, Issam Kazim, Director Executiv al Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (Dubai Tourism) a comentat: „Dubai Tourism este mândru că sprijină eforturile continue ale artistului internațional premiat David Guetta și stăm împreună solidar cu oamenii din întreaga lume. Suntem, de asemenea, recunoscători pentru sprijinul și eforturile depuse de UNICEF, Dubai Cares și Jumeirah Group pentru a valorifica punctele forte ale orașului pentru o cauză demnă, în special în aceste vremuri dificile, inițiativă care a fost lansată pentru a răspândi pozitivitatea între comunități și culturi și pentru a aduce naționalitățile și mai aproape. Această performanță online inovatoare și înălțătoare a lui David Guetta deasupra reperului iconic al Burj Al Arab Jumeirah este simbolul puternicului sentiment de vitalitate și optimism care predomină în oraș. Încurajăm fanii din întreaga lume să privească spectacolul lui David Guetta online și să se bucure de un spectacol muzical spectaculos din siguranța și confortul caselor proprii.”

Vorbind despre importanța dăruirii și solidarității în cadrul comunității pe fondul pandemiei COVID-19, Dr. Tariq Al Gurg, Director Executiv la Dubai Cares și Membru al Consiliului de Administrație al acesteia, a declarat: „Suntem foarte bucuroși să facem parte din această inițiativă de impact alături de David Guetta, un renumit DJ mondial, care va juca, fără îndoială, un rol în atenuarea efectelor pandemiei în felul său, lăsând o amprentă pozitivă asupra comunităților și aducând optimism și bucurie atât de necesare în timp ce ne recuperăm post-pandemie. La Dubai Cares, ne menținem angajamentul de a ne continua călătoria împreună cu partenerii noștri și de a avea un impact durabil și pozitiv în viața copiilor și tinerilor, prin creșterea în continuare a implicării noastre, care a ajuns până acum la peste 20 de milioane de beneficiari în 60 de țări în curs de dezvoltare. Cu David Guetta și cu milioanele sale de adepți din întreaga lume, putem extinde aria de transmitere a acestui mesaj la nivel global și suntem privilegiați la Dubai Cares să fim beneficiari de caritate ai inițiativei sale globale cu Dubai Tourism. Această contribuție la campania de educație neîntreruptă reflectă cu adevărat valorile adânc înrădăcinate ale unor figuri renumite din scena de divertisment și artă, în a oferi ceva comunității EAU, în ciuda momentelor critice cu care ne confruntăm în timpul pandemiei COVID-19. Este imperativ să ne amintim că toți copiii de astăzi sunt medicii, cercetătorii, profesorii și liderii de mâine. Ar trebui să ne asigurăm că, în momente ca acestea, învățarea nu trebuie întreruptă și educația trebuie să continue într-o formă nouă prin învățare mixtă și la distanță.”

Education Uninterrupted speră, de asemenea, să atenueze povara asupra părinților care joacă un rol cheie în învățarea la distanță a copiilor lor, precum și să sprijine profesorii în eforturile lor de a continua să ofere educație de calitate elevilor în timpul pandemiei COVID-19 și nu numai. Donațiile pot fi făcute la acest link: https://www.dubaicares.ae/supports-us/education-uninterrupted/

Alexander Lee, director comercial al Jumeirah Group, a concluzionat: „Este o onoare să găzduiești un eveniment atât de excepțional pentru o cauză atât de demnă, în parteneriat cu Dubai Cares, UNICEF și Departamentul Dubai pentru Turism și Comerț Marketing, pe punctul cel mai înalt a unuia dintre cele mai iconice și mai populare hoteluri din lume, Burj Al Arab Jumeirah, hotelul de referință al grupului Jumeirah. Această inițiativă face parte din multe experiențe incredibile aduse în Dubai și se alătură ultor evenimente spectaculoase și memorabile care au avut loc pe heliportul nostru, captând atenția publicului din întreaga lume și creând un buzz pentru Dubai, evenimentul în cauză și, bineînțeles, oaspeții noștri. De-a lungul anilor am găzduit multe evenimente captivante la Burj Al Arab Jumeirah, inclusiv Roger Federer vs. Andre Agassi – meci de tenis, Sky Fight al campionului de box Anthony Joshua, echipa de Formula 1 Red Bull Racing -cascadorie, demonstrația specială de golf a campionului Rory Mcllroy și aventura unică în viață a Red Bull X Fighter Danny Torres, când a sărit cu bicicleta de pe un elicopter pe heliport. Toate acestea au evidențiat Dubaiul ca o destinație de vârf care merită descoperită de nenumărate ori. ”

Comments

comments

Lasă un răspuns