Esti aici
Femeia.ro > Promo > De ce este important să apelăm la o firmă de servicii funerare din sectorul nostru?

De ce este important să apelăm la o firmă de servicii funerare din sectorul nostru?

De cele mai multe ori, clipele de tristețe adâncă, ce urmează pierderii unei persoane apropiate, ne pot da intreaga viață peste cap. Astfel, contăm pe sprijinul familiei și al prietenilor dragi, pentru a trece cu bine peste aceste momente de durere profundă.

Cu toate acestea, stresul zilnic, precum și timpul limitat pe care îl avem la dispoziție, sunt factori care ne pot pune piedici în organizarea unei înmormântări demne de amintirea celui plecat dintre noi. Din această cauză, este important să facem apel la o firmă de servicii funerare din proximitatea noastră, iar, dacă locuim în București, din același sector. Astfel, aceasta va putea acționa rapid, răspunzând cu promptitudine cerințelor noastre.

Un alt motiv pentru care este greu să organizăm cu forțe proprii o înmormântare este rigoarea normelor legislației în curs. Astfel, putem face apel la o firma de servicii funerare, care se va ocupa în detaliu de înmormântare, pentru cinstirea amintirii celui plecat dintre noi. De aceea, dacă locuim în zona Floreasca sau Aviatorilor, putem apela cu încredere la o firma de servicii funerare sector 1, care va răspunde în cel mai scurt timp, demarând toate operațiunile necesare organizării înmormântării.

Așadar, iată, pe scurt, care sunt motivele pentru a face apel la o firmă de servicii funerare din sectorul 1:

 1. Obținem rapid ajutorul de deces, doar în baza talonului de pensie

De cele mai multe ori, legislația încâlcită ne poate pune piedici în calea obținerii rapide a ajutorului de deces. Cu toate acestea, firma de servicii funerare sector 1 va fi alături de noi în orice moment, înlesnind acest proces. Prin urmare, va fi nevoie de doar câteva documente, precum talonul de pensie, cartea de identitate, o dovadă a relației de rudenie cu persoana decedată, alături de certificatul constatator de deces.

 1. Rezolvarea formalităților ce țin de un deces

Modificarea legislației a condus rapid la apariția regulilor stricte care vizează decesul unei persoane. Din acest motiv, este important să avem pe cineva aproape, care să știe care sunt ultimele modificări legislative. Astfel, dacă apelați la firma de servicii funerare sector 1, agenții specialiști vor fi alături de dumneavoastră, asigurându-se că toate procedurile sunt respectate întocmai. Prin urmare, se va face constatarea decesului de către un cadru medical specializat, care va întocmi certificatul de deces. După obținerea acestuia, firma de servicii funerare sector 1 se va ocupa și de următoarele:

 • Întocmirea actelor pentru înhumare sau incinerare;
 • Concesionarea unui loc de veci și recondiționarea acestuia;
 • Obținerea avizelor necesare de la SANEPID și Procuratură;
 • În cazurile în care decesul a survenit în afară țării, se pot întocmi acte pentru repatriere sau expatriere, după caz;
 • Realizarea unui dosar pentru ajutorul de înmormântare.
 1. Nu trebuie să parcurgeți etapele dureroase din timpul planificării înmormântării

În prezent, cadrul legislativ propune ca persoanelor decedate, ce urmează a fi îmbălsămate și toaletate, să le fie pus la dispoziție un specialist. Prin urmare, sarcina delicată va intra în atribuțiile firmei de servicii funerare, care se va ocupa cu empatie și profesionalism de tot ceea ce implică acest proces.

 1. Economisiți timp și energie

Proximitatea firmei de servicii funerare sector 1 face posibilă intervenția acesteia oricând, pentru orice schimbări apar pe parcurs. Drept urmare, veți câstiga timp prețios, pe care îl veți petrece alături de familia dumneavoastră, cât timp casa de pompe funebre se va ocupa în amănunt de organizarea unei înmormântări.

 1. Aveți parte de servicii complete

Alături de cele descrise anterior, firma de servicii funerare sector 1 va oferă consultanță în momentele grele, pentru o transparență totală a costurilor. De asemenea, gama de servicii oferite de casa de pompe funebre cuprinde și:

 • Achiziționarea de candele, lumânări, precum și alte articole religioase;
 • Confecționarea și livrarea de coroane, jerbe și buchete de flori pentru înmormântare;
 • Procurarea unui sicriu sau a unei cruci;
 • Catafalc cu lumini și capac frigorific, la cerere;
 • Prosoape, batiste, eșarfe;
 • Asigurarea alimentelor necesare: colivă, colaci, pachete cu produse alimentare, de post sau de dulce;
 • Organizarea pomenii la cimitir sau la restaurantul firmei de servicii funerare, după caz.

Comments

comments

Lasă un răspuns