Esti aici
Femeia.ro > Promo > De ce nu se grabesc barbatii sa se casatoreasca

De ce nu se grabesc barbatii sa se casatoreasca

Bărbații sunt puțin mai reticenți decât femeile în privința căsniciei dar temerile lor sunt de cele mai multe ori neîntemeiate. Iată de ce îi pune pe bărbați căsătoria pe fugă.

[*Scenarii de cosmar in ziua nuntii si solutiile lor*][1]

Teama de responsabilitate.

Să fii considerat capul familiei nu este ușor deloc, iar bărbatul este încă privit ca cel responsabil de fericirea, integritatea și situația financiară a familiei. Deși rolul soților este de a se susține reciproc și de a se completa unul pe celălalt, responsabilitățile îi fac pe bărbați să amâne cât mai mult momentul în care ”se așează la casa lor”.
De ce ar schimba ceva când mama are atâta grijă de el în continuare?

[*6 sfaturi sa-ti pastrezi calmul in ziua nuntii*][2]

Pierderea libertăților.

În viziunea lor, momentul în care schimbați verighetele este și momentul în care el renunță definitiv și irevocabil la întâlnirile cu băieții la bere, weekendurile la pescuit la baltă, hainele ”depozitate” pe podeaua dormitorului. Deși căsnicia nu ar trebui privită ca o închisoare, majoritatea bărbaților se tem de schimbarea pe care o aduce viața de cuplu. Din punctul lor de vedere, totul este perfect așa cum este!

[*Cum scapi de trac atunci cand rostesti discursul miresei*][3]

Implicarea emoțională.

Sentimentele sunt încă un domeniu despre care bărbații nu au prea mare habar. Ei sunt axați pe fapte, nu pe sentimente, emoții și gânduri. Când iubita începe o discuție cu cuvintele ”Hai să vorbim despre noi” pare că s-a sfârșit lumea.

Desigur, nu toți bărbații sunt la fel. Fiecare dintre ei gândește în felul lui, dar cert este că tuturor le este teamă de ceva. Discută cu logodnicul tău despre ce temeri aveți în privința căsniciei, pentru a începe viața de soț și soție cu dreptul.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/scenarii-de-cosmar-in-ziua-nuntii-si-solutii
[2]: https://www.miresici.ro/articole/6-sfaturi-ca-sa-ti-pastrezi-calmul-in-ziua-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-scapi-de-trac-cand-vei-rosti-discursul-miresei

Comments

comments

Lasă un răspuns