Esti aici
Femeia.ro > Promo > De ce să incluzi un foc de artificii printre momentele speciale de la nunta ta?

De ce să incluzi un foc de artificii printre momentele speciale de la nunta ta?

Orice femeie visează, încă de la o vârstă fragedă, la cea mai frumoasă zi din viața ei, ziua în care va deveni mireasă. De când e fetiță, orice reprezentantă a sexului frumos își imaginează detalii legate de această zi: ce rochie de mireasă va purta, cine va fi și cum va arăta mirele, cine vor fi domnișoarele de onoare. Pe măsură ce femeia ajunge tot mai aproape de acest moment, începe să se gândească și la detalii: ce pantofi va purta, cum va arăta localul unde se va desfășura evenimentul, câte etaje va avea tortul și care va fi melodia pe care se va dansa valsul mirilor.

După ce a trecut momentul emoționant al cererii în căsătorie, cei doi miri încep să facă planuri pentru ca visele lor să se transforme în realitate, iar femeia va fi cea care va „conduce” întreaga operațiune, bineînțeles. Dacă și tu te afli în această situație extrem de fericită, în primul rând meriți felicitări, înseamnă că ți-ai găsit sufletul pereche, alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții și împreună să întemeiați o familie. Acum începe greul, când realizezi câte lucruri trebuie să pui la punct într-un timp atât de scurt!

Dacă îți dorești ca nunta ta să iasă în evidență și să fie una specială pentru toți invitații, nu numai pentru tine, viitorul tău soț, rudele și prietenii apropiați, trebuie să pregătești ceva cu totul special, care să ia ochii tuturor. Pe lângă tortul spectaculos, muzica de calitate și meniul sofisticat, îți mai dăm o idee la care poate nu te-ai gândit până acum: este vorba despre artificii! Până la urmă, un eveniment atât de important merită sărbătorit în cel mai spectaculos mod cu putință și nu există o încheiere mai potrivită pentru o noapte așa specială decât un show pirotehnic.

Iată în continuare care sunt cele mai importante avantaje ale unui foc de artificii în noaptea nunții tale:

  1. Artificiile reprezintă încheierea perfectă a petrecerii. De obicei, după o anumită oră, invitații mai în vârstă sau cei foarte obosiți vor alege să se retragă și să nu rămână până la finalul petrecerii. Dacă însă aceștia vor fi anunțați că urmează un spectaculos foc de artificii, cu siguranță vor decide să mai petreacă 2-3 ore în compania ta și a celorlalți invitați.
  2. Artificiile vor strânge toți invitații laolaltă. Momentul artificiilor va fi unul special pentru că, pe lângă dansul mirilor și momentul tortului, va fi singurul care va strânge toți invitații laolaltă. În plus, spre deosebire de momentele menționate anterior, pe durata show-ului pirotehnic toți ochii vor fi ațintiți direct spre cer, nu prin intermediul ecranelor smartphone-urilor. Nu trebuie să îți faci griji! De imortalizarea spectacolului de lumină și sunet se vor ocupa fotograful și cameramanul angajați de tine.
  3. Artificiile vor reprezenta una dintre cele mai frumoase amintiri. După câțiva ani de la nuntă, atunci când amintirile vor începe să se estompeze, show-ul pirotehnic se va număra printre cele mai frumoase amintiri de la marea petrecere. Le vei privi alături de soțul tău, de prieteni sau, de ce nu, le vei arăta copiilor și le vei spune tuturor cât de frumoasă a fost ziua în care ai îmbrăcat rochia de mireasă.

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns