Esti aici
Femeia.ro > Promo > Decorațiuni în negru și roșu pentru cuplurile îndrăznețe

Decorațiuni în negru și roșu pentru cuplurile îndrăznețe

Multe persoane aleg pentru nunta lor decorațiuni în culori delicate, pastelate, însă ce faceți când vă doriți ceva mai puternic și vibrant? Soluția o reprezintă combinația dintre roșu și negru, mai puțin populară, dar foarte interesantă.

Decorațiunile în roșu și negru conferă evenimentului un amalgam de pasiune, stil și eleganță. Dacă sunteți un cuplu nonconformist, modern, atunci cu siguranță o să vă încânte ideea!

Roșu, negru și puțin alb

Specialiștii propun așa: un local aerisit – cu pereții de geam sau cu ferestre foarte mari, mese și scaune negre – cu design minimalist, din lemn lăcuit, înnobilate cu funde roșii, bufante, din materiale mate, veselă alb și negru, iar pe mese decorațiuni florale înalte. Recomandările lor sunt aranjamentele de amaryllis, aralia, aspidistra, dendrobium, tros, iar piesa centrală – trandafirul.

Pentru ca atmosfera să nu fie prea încărcată, cei ce aleg acest tip de design trebuie să folosească jocurile de lumini: copaci stilizați împodobiți cu leduri strălucitoare, lampioane, sfeșnice, felinare atât pe mese, cât și în colțurile sălii, lumânări plasate strategic din loc în loc.

Bineînțeles, și invitațiile și mărturiile pot fi colorate în negru și roșu, pentru a se potrivi cât mai bine cu evenimentul. Cât despre tort, o imagine face cât 1000 de cuvinte!

Mireasa, vedetă de necontestat

Cei care au lansat acest trend precizează că toate privirile vor fi atințite asupra miresei. Sugestia lor este ca ea să poarte o rochie albă, iar buchetul să fie de trandafiri roșii, pentru ca totul să se completeze într-un melanj perfect.

Așadar, ei demonstrează că accentele de negru nu sunt morbide, așa cum ar considera unii, ci extrem de sofisticate și elegante.

 

 

Citește și: Cum organizezi o nuntă cu tematică asiatică 

 

Sursă foto: iStock, Pinterest

Comments

comments

Lasă un răspuns