Esti aici
Femeia.ro > Promo > Descifrarea viselor. Ce inseamna felul in care esti imbracata

Descifrarea viselor. Ce inseamna felul in care esti imbracata

Ai tot felul de vise care mai de care mai ciudate? Ruth Berry incearca descifrarea viselor in cartea sa.

„Îmbrăcămintea reprezintă de regulă atitudinile şi personalitatea pe care le afişăm în faţa celorlalţi”, explică psihologul Ruth Berry în cartea Întâlnirea cu visele. Cum să-ţi înţelegi visele şi să le foloseşti pentru dezvoltarea personală. Citeşte, mai jos, explicaţiile pe care aceasta le oferă modului în care visezi că eşti îmbrăcată în vis.

Descifrarea viselor, de Ruth Berry

Citeşte şi Cele mai populare simboluri

Hainele potrivite Dacă eşti îmbrăcată normal în vis, cu haine în care te simţi comod, mesajul este unul simplu şi firesc: „imaginea ta actuală te mulţumeşte, nu ai probleme pe partea aceasta”, spune autoarea.

Haine mici „Unele atitudini şi roluri ale tale ţi-au rămas mici, adică nu se mai potrivesc cu stadiul tău de evoluţie în viaţă, deci trebuie să le schimbi”

Haine caraghioase „Poate că te temi să nu râdă lumea de tine – sau, poate, pur şi simplu ai chef să te destinzi niţel şi să faci pe clovnul”.

Citeşte şi  Vise profetice şi vise normale

Hainele unor personaje din filme Autoarea îl oferă ca exemplu pe celebrul Dennis Pericol Public. „Dacă ţi se întâmplă acest lucru în vis, atunci încearcă să-ţi dai seama ce aspecte ale personajului respectiv ţi se par capacitante, sau, dimpotrivă, debilitante pentru tine. De exemplu, Dennis Pericol Public ar putea să-ţi spună că ar trebui să fii mai copilăros şi mai nonşalant, dacă nu chiar obraznic”, spune Ruth Berry.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns