Esti aici
Femeia.ro > Promo > Despre frumusete, in sarcina

Despre frumusete, in sarcina

Uita de uracioasele vergeturi, de nesfarsitele dumuri la baie sau de temuta clipa a nasterii. Este o perioada in care ai multe atuuri, chiar si in… frumusete!

Care sunt atuurile tale in sarcina in materie de frumusete

Ai plete de zeita. Sub efectul hormonilor sintetizati de embrion si de placenta (progesteronul si estrogenii, intre altii) parul tau capata stralucirea la care ai visat dintotdeauna. Fotografiaza-te, imortalizeaza acest par, frumos, des, cu reflexe splendide, pe care numai sarcina ti-l poate darui.

Nici pielea nu se lasa mai prejos: si ea se modifica, imperfectiunile dispar ca sub o bagheta magica, facandu-te sa ai un ten ca de madona. Si aceasta fara cosmetice sophisticate, ci pur si simplu de la mama natura.

Sani ca de cadana! Daca pana acum ai purtat un sutien masura mica, fii sigura ca de acum incolo vei avea nevoie de unul cu 1-2 numere mai mare. Atentie! Trebuie sa iti innoiesti din timp stocul de sutiene, pentru ca schimbarile sunt foarte rapide. Alege unele commode si practice, nu ca pana acum. Si acestea trebuie sa fie cu o forma frumoasa pentru ca  sanii tai cei de acum vor atrage privirile ca un magnet.

Frumoasa si desteapta! Garantat, te vei simti mai plina de fantezie, mai creatoare si mai intuitiva. De ce? Dupa opinia oamenilor de stiinta, hormonii de sarcina "se urca la creier" in cel mai fericit mod. Deci esti si frumoasa, si desteapta, si viitoare mamica.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns