Esti aici
Femeia.ro > Promo > Din drag, pentru armonie

Din drag, pentru armonie

"O femeie are varsta pe care o merita", zicea Coco Chanel la inceputul secolului trecut. Iata o afirmatie care nu prea poate fi contrazisa. Si atunci, de ce sa nu actionezi cand exista nemultumiri? Tu insati poti contribui la tineretea ta si nicio instanta a cotidianului nu ar trebui sa-ti stirbeasca asemenea dorinta.

Ne indreptam cu pasii unui tren grabit catre mai bine, mai frumos, mai dichisit, catre tehnologie cat mai bine pusa in slujba omului si ne trebuie incredere ca vom reusi si ca ne vom pune cat mai bine in valoare. Desigur, intelegem nevoia de estetic si intreprindem actiuni in acest sens. Ne pregatim chipul si il ingrijim cu multa atentie ca pe o carte de vizita importanta, care nu se retipareste insa foarte usor, iar atunci cand o face, are nevoie de cea mai atenta si mai profesionista tiparitura.

Clinica Dr. Florin Juravle: lacasul frumusetii

Si cum se procedeaza? Ne interesam de calitate, de pret si aflam pret liposuctie, medic, competente, tehnici, pret operatii estetice facatoare de minuni. Ajungem la Clinica Dr. Florin Juravle unde cei 15 ani de experienta in domeniul chirurgiei plastic si estetice ne dau incredere. Valorile deontologice ale clinicii sunt bine legate si in stransa colaborare cu un bun discernamant al echipei medicale, de importanta cruciala in stabilirea corecta a indicatiilor si cu un profesionalism dobandit in ani buni de practica si research.

Nu uita: O decizie cu o importanta asa mare precum aceea de a apela la chirurgie estetica si medicina estetica, trebuie luata matur, hotarat, insotita de informare consecventa si de calitate asistata de sfatul celor mai priceputi in domeniul, astfel ca tu sa te poti bucura de succesul unei interventii sigure si fara riscuri ulterioare serioase.

Powered by Seomonitor

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns