Esti aici
Femeia.ro > Promo > Dr. Leventer Centre lansează un e-book despre îngrijrea pielii copiilor

Dr. Leventer Centre lansează un e-book despre îngrijrea pielii copiilor

Dr. Leventer Centre lanseză e-book-ul „ABC-ul pielii. Ghid de îngrijire dermatologică pentru copii” dedicat părinților, prin care să marcheze beneficiile teledermatologiei pediatrice.

 

Dr. Anca Stanciu, medic dermatolog, a adunat mai multe recomandări în legătură cu îngrijirea corectă a pielii copiilor, informații despre cele mai frecvente afecțiuni dermatologice ale copilăriei, sfaturi pentru părinți în cazul unor simptome dermatologice și soluții la îndemână pentru răni ușoare. Scopul e-book-ului este acela de a veni în ajutorul părinților cu răspunsuri, sfaturi și soluții.

Pielea copiilor trebuie îngrijită într-un mod specific, iar atenția părinților să se îndrepte spre semnele de pe piele care în mod normal nu atrag atenția. În acest e-book se regăsesc informații precum examinarea pielii copiilor pe grupe de vârstă, semnele care ar trebui să atragă atenția părinților, bolile dermatologice ale copilăriei, remedii de păstrat în kitul de prim ajutor, când e necesar un consult fizic și când este suficient unul online. E-book-ul este gratuit și poate fi descărcat de pe site-ul cliniciihttps://drleventercentre.com/ghid-de-ingrijire-dermatologica-pentru-copii/

Dr. Leventer Centre s-a redeschis, ca urmare a ridicării stării de urgență, începând cu data de 18.05.2020, cu programul normal de lucru luni -vineri: 08-21, sâmbătă: 09-17. Redeschiderea Centrului respectă toate recomandările în privința prevenirii contaminării cu noul coronavirus. Atât medicii cât și pacienții poartă măști în timpul consultului, iar pacienților le este facilitată distanțarea socială, prin reamenajarea recepției, respectarea unui sistem de triaj și evitarea aglomerației în sala de așteptare.

În cazul pacienților care nu au rezidența în București sau, din alte motive, nu pot veni fizic în clinică, Dr. Leventer Centre menține serviciul de teledermatologie, oferindu-le opinii medicale online.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns