Esti aici
Femeia.ro > Promo > Dubai Food Festival a revenit din 25 februarie

Dubai Food Festival a revenit din 25 februarie

dubai food festival

A opta ediție a festivalului anual evidențiază diversitatea culinară a Dubaiului cu un meniu complet de evenimente, cursuri de master și experiențe de restaurant

Dubai își va sărbători statutul de centru gastronomic al regiunii odată cu revenirea mult așteptatului Dubai Food Festival (DFF) în perioada 25 februarie – 13 martie 2021 – cea de-a opta ediție!

dubai food festival

Extravaganța culinară anuală va avea loc pe parcursul a 17 zile, incluzând trei weekenduri de mâncare și experiențe culinare organizate în tot orașul. Ediția din acest an se va concentra pe patru puncte esențiale ale scenei gastronomice din Dubai: bogata diversitate culinară, bucătărie autentică și de casă, experiențe unice în restaurant și o valoare excepțională la nivelul bugetului. De la mâncăruri de stradă și mâncăruri prietenoase cu familia până la „decadență” culinară, DFF are o bucătărie pentru fiecare gust și buget, făcându-l unul dintre punctele culminante ale anului atât pentru vizitatori, cât și pentru rezidenți.

Organizat de Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE), DFF va oferi o gamă largă de experiențe plăcute, inclusiv Dubai Restaurant Week, care va include meniuri exclusive la peste 30 de restaurante excepționale. Între timp, Foodie Experiences va oferi concepte culinare inovatoare, inclusiv mesele bucătarului, cursurile de masterat și colaborări dintre bucătari. Alte atracții principale includ Etisalat Beach Canteen, care se va concentra pe scena alimentară locală internațională și locală din Dubai și mărcile autohtone care au fost înființate la nivel local.

dubai food festival

Dubai Food Festival este o sărbătoare culinară la nivel de oraș, care prezintă Emiratul ca o capitală a gastronomiei regiunii printr-un program plin de 17 zile de evenimente, activități, promoții și apariții legate de alimentație a unor celebrități din domeniul culinariei. DFF promovează diversitatea, creativitatea și natura multiculturală a ofertei culinare din Dubai – de la masa gastronomică de cinci stele până la Giuvaierele sale unice, ascunse. Organizat de Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE), DFF sărbătorește cea de-a opta ediție, care se desfășoară în perioada 25 februarie – 13 martie 2021.

Pentru mai multe informații și o actualizare completă a activităților DFF, vă rugăm să vizitați www.dubaifoodfestival.com și @dubaifoodfest pe canalele de socializare.

dubai food festival

Comments

comments

Lasă un răspuns