Esti aici
Femeia.ro > Promo > Emoții, umor, povești de viață și informații relevante la Kanal D din toamnă!

Emoții, umor, povești de viață și informații relevante la Kanal D din toamnă!

Kanal D

Toamna se anunță bogată la Kanal D, cu noi sezoane ale emisiilor deja consacrate, foarte iubite de public, dar și cu surprize uriașe în materie de formate de televiziune. Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, stația aduce pe piața media emisiuni revoluționare, ce intră rapid în preferințele de consum ale publicului.

Fie că sunt programe de Day Time sau Prime Time, difuzate pe parcursul săptămânii sau dedicate weekendului, emisiunile Kanal D oferă o multitudine de motive că să fii cu ochii pe micul ecran:

  • Știrile Kanal D, de la 12:00 și de la 19:00, în timpul săptămânii, și de la 12:00 și 18:00, în weekend, transmit cele mai relevante informații de pe agenda publică, într-un pachet grafic nou, simplificat și, în același timp, dinamic, respectând cele mai înalte standarde profesionale. Silvia Ioniță, Simona Patruleasa, Ilinca Obadescu și Christian Sabbagh sunt prezentatorii grupajelor informative de la Kanal D și oferă, cu responsabilitate, cele mai importante știri ale momentului.
  • „Bravo, ai stil! Celebrities”, cea mai intensă și comentată competiție a stilului, continuă cu episoade noi, de miercuri până sâmbăta, de la ora 22:00. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, cei trei magnifici jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, și concurentele rămase în competiție își surprind fanii, la fiecare apariție, în cadrul unei bătălii stilistice memorabile.
  • Noul sezon „Teo Show” aduce optimismul în casele românilor, cu mult umor, invitați cu povesti inedite, muzică bună, făcând după-amiezile mai frumoase.
  • Începând din 2 septembrie, de luni până vineri, de la ora 20:00, fanii serialelor turcești vor avea ocazia să afle ce mai fac personajele peferate în cel de-al treilea sezon al producției de succes „Prețul fericirii”.
  • Iubirea își continuă drumul, și în aceasta toamnă, la Kanal D, prin intermediul show-ului matrimonial „Puterea dragostei”, prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00.
  • Ernest se află „În căutarea adevărului” de luni până vineri, de la ora 13:00, aducând în fața telespectatorilor o multitudine de situații de viață pline de suspans și răsturnări de situație, în care cei de acasă se pot regăsi.
  • În weekenduri, românii călătoresc prin cele mai frumoase colturi ale României, prin intermediul noului sezon „Roventura”, în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00.
  • Duminica este rezervată reportajelor marca „Asta-i România!”, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță (de la 14:30). Cele mai interesante povești, locuri care nu te pot lăsa indiferent, adevărate portrete ale conaționalilor noștri în toate manifestările lor, într-o varietate de contexte sociale, toate acestea formează un caleidoscop fascinant al României actuale.
  • Serile de weekend sunt pline de energie și distracție pentru că sâmbăta, de la 20:00 intră în acțiune Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, cu „Se strigă darul”, iar duminicile, de la 20:00. Norocul își face simțită prezența în emisiunea concurs „Roata Norocului”, găzduită de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi.
  • În curând, „Moldovenii” își reintră în drepturi, la Kanal D. Toamna aceasta, personajele pline de haz din satul Găurenii de Jos își vor continua aventurile halucinante cu un nou sezon exploziv. Fanii serialului de comedie vor avea ocazia să-i reîntâlnească pe Spagoveanu, pădurarul Mitica, Aurica sau pe inegalabilul preot Vasile.

Kanal D le pregătește telespectatorilor și alte suprize în materie de formate TV, una dintre ele având-o în prim-plan pe jurnalista Denise Rifai. Aceasta va prezenta un show menit să le ofere romanilor de pretutindeni un adevărat regal mediatic. Dar încă nu dezvăluim supriza, mai multe amănunte despre acest format vor fi transmise în perioada următoare.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns