Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ensana Hotels redeschide hotelurile de la Sovata

Ensana Hotels redeschide hotelurile de la Sovata

Jumătatea lunii iunie marchează redeschiderea hotelurilor Ensana în România. Acestea își reiau activitatea după o pauză de aproape 100 de zile, impusă de declararea stării de urgență pe teritoriul României din cauza pandemiei Covid – 19.

 

Pe 19 iunie, hotelurile Ensana își deschid porțile turiștilor în condiții de extremă siguranță și igienă. Noi protocoale, noi reguli de distanțare socială și noi standarde de conduită atât pentru angajați, cât și pentru turiști.

”În această lungă pauză, hotelurile grupului Ensana au implementat noi proceduri de igienă și dezinfectare la cele mai înalte standarde. (…) Cu 4 zile înainte de deschiderea tuturor hotelurile Ensana, angajații acestora vor face testarea PCR pentru COVID-19 pentru asigurarea deplinei siguranțe a tuturor”, adaugă Arpad Godra, director de marketing la Ensana Health Spa Hotels.

Hotelurile din România se aliniază celor din întregul grup Ensana prin impunerea unor standarde riguroase de siguranță la nivelul angajaților, dar și al turiștilor. De exemplu, angajații vor purta mănuși și măști de protecție, viziere, halate de unică folosință (după caz), iar turiștii vor fi obligați să poarte mască de protecție în spațiile închise. „Toate intrările din hotel, spa, restaurant și alte spații comune au fost dotate cu aparate de dezinfectat. Utilizarea lifturilor va fi limitată la două persoane. Pentru asigurarea măsurilor de distanțare socială, programul de masă a fost prelungit și am prelungit și împărțit pe intervale orare.”, punctează Arpad Godra

De ce să alegi Sovata? Ei bine, Sovata este unică în România și în Europa. Atuul ei? Lacul Ursu, sarea, nămolul și aerul curat, cu efect sedativ. Un adevărat magnet pentru toți turiștii care care caută relaxare și sanatate în același loc, Sovata este vedetă grație tratamentelor sale din zona infertilității feminine, aparatului muscular, respirator și în tratarea artritei și afecțiunilor reumatologice.

Nămolul pleidogen de Sovata ajută la cresterea imunității prin efect de reglare neuro-psiho-imuno-endocrină mediat de hipotalamus.

La Sovata Ensana Health Spa Hotels începe vindecarea ta (https://www.ensanahotels.com/hotel-sovata/ro).

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns