Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) De la eTorturi.ro poți comanda torturi personalizate cu gust desăvârșit și aspect de revistă

(P) De la eTorturi.ro poți comanda torturi personalizate cu gust desăvârșit și aspect de revistă

torturi personalizate

Când un gust de dulce excelent se îmbină cu un design spectaculos al unui tort personalizat, rezultatul este fabulos. eTorturi.ro și-a obișnuit clienții cu aceasta combinație magica, motiv pentru care este cofetăria online preferata de numeroși bucureșteni și de persoane care locuiesc în apropierea capitalei, în zone în care se pot face livrări.

eTorturi propune compoziții excelente pentru orice tip de tort personalizat

Cofetarii care lucrează în laboratorul cofetăriei eTorturi.ro, le propun clienților zeci de compoziții, din care aceștia pot să aleagă în funcție de gusturile pe care le au:

  • blatul de tort poate fi: pufos de vanilie, umed de ciocolată, de nucă neinsiropat, de vanilie însiropat, de casă cu nucă însiropat, de vanilie cu nucă și bucăți de ciocolată neagră, de post cu cacao și lapte de migdale, de vanilie cu morcovi și nucă;
  • cremele pot fi: de ciocolată neagră de post, de mascarpone cu nucă și portocale, de Whisky pe bază de ciocolată albă, de fistic și ciocolată albă Calebaut, de vanilie, intense de ciocolată neagră Calebaut, cremă krantz albă, de ciocolată neagră belgiană cu vișine alcolizate, iaurt și mascarpone, mousse-uri diverse (de biscuit cu crunchy candies, de cafea, de ciocolată albă Calebaut, ciocolată belgiană albă, ciocolată Belgiană neagră, de mentă cu bucățele de ciocolată, de pere cu bucățele de pere, de lămâie cu bucățele de lămâie), piure de zmeură sau șarlotă diplomat cu fructe de pădure.

În ceea ce privește tipurile de torturi, sunt foarte variate, potrivite la orice eveniment: Fresh Yogurt, Champagne loves chocolate, Black and White cu Oreo, Delicate Raspberry, Ciocovanilla, Fistic & Chocolate, Duo mousse, Cioco Orange, Tort egiptean, Diplomat cu fructe de pădure, Cairo, Foret noire și multe alte tipuri.

În ceea ce privește designul torturilor, în laboratorul cofetăriei se concep adevărate opere de arta

Pentru că evenimentele sunt diferite, cofetarii de la eTorturi.ro propun dulcele suprem în funcție de subiectul acestora. De exemplu:

  • torturi aniversare pentru fetițe și băietei: designul poate aminti de preferințele copilului în ceea ce privește desenele animate sau hobby-urile pe care le are. Câteva exemple, includ: Tort Irish Biscoto, Tort Rainbow cu blaturi colorate, Tort Tik Tok, Tort pisicuță cu bezele, Tort Medovik și Tort Snickers;
  • torturi de botez: poate fi conceput în jurul unor teme vesele, să conțină personaje de poveste și pot fi create chiar așa cum solicită clienții, indiferent de ideea pe care o au;
  • torturile de nuntă: sunt grandioase și se pot comanda în funcție de tematica nuntii.

Alte aspecte care contează

Nu în ultimul rand, trebuie să se aprecieze că toate produsele care pot fi comandate din cofetăria online sunt preparate din ingrediente 100% naturale. În laboratorul cofetăriei nu se utilizează adititivi și nici conservanți.

Comenzile se fac simplu, pe site sau telefonic. Orice tip de tort care se comandă pentru un eveniment special poate fi degustat anterior în laboratorul cofetăriei.

Livrările sunt promte, comenzile ajungând la adresa și ora menționate de către client, la momentul comenzii.

 

 

Sursă foto: etorturi.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns