Esti aici
Femeia.ro > Promo > Eveniment caritabil pentru dotarea atelierelor de mecanică pentru elevii din Buzău

Eveniment caritabil pentru dotarea atelierelor de mecanică pentru elevii din Buzău

Gala Visurilor Meseriașe, primul eveniment de strângere de fonduri dedicat învățământului profesional și tehnic din Buzău, a strâns 22.650 de lei pentru dotarea celor 13 ateliere de mecanică din liceele din județ. Evenimentul, organizat de Asociația Liga Elevilor Meseriași și sponsorizat de OMV Petrom, avut loc ieri seară la Unirii Events Hall în Buzău.

Gala organizată de elevi a reușit să obțină fonduri cu peste 70% mai mult față de suma pe care aceștia și-o propuseseră, de 13.000 de lei. Acest lucru s-a datorat participării în număr mare la eveniment și generozității comunității buzoiene, care a făcut donații și a licitat pentru obiecte de valoare oferite de personalități din lumea artistică, sportivă sau de modă a României, precum un set de produse Vama și Tudor Chirilă cu autograf, o minge a echipei Naționale a României cu autograful lui Miodrag Belodedici și o rochie de seară realizată de cunoscutul designer Irina Schrotter.

Creată în 2018 și devenită asociație în luna iunie 2019, Liga Elevilor Meseriași este un proiect inovator dezvoltat de OMV Petrom prin platforma România Meseriașă. În prezent, aceasta are ca membri 32 de elevi și 26 de profesori coordonatori de la liceele tehnologice și școlile profesionale din județul Buzău.

Comments

comments

Lasă un răspuns