Esti aici
Femeia.ro > Promo > Eveniment: Respiră pentru viață, respiră pentru sănătate

Eveniment: Respiră pentru viață, respiră pentru sănătate

Conștientă sau inconștientă, în repaus sau în mișcare, respirația este condiția de bază a vieții. În contextul unei incidențe crescute a afecțiunilor aparatului respirator la toate categoriile de vârstă (determinată fie de cauze de natură organică, fie de mediu ori sezoniere), conferința-eveniment „Respiră pentru viață, respiră pentru sănătate” – pune pe tapet un subiect fierbinte: sănătatea.

Miercuri, 26 februarie, de la ora 18.30, la CINEMA PRO (str. Ion Ghica nr. 3, zona Universitate), are loc conferința-eveniment „Respiră pentru viață, respiră pentru sănătate”. La eveniment vor participa, în calitate de speakeri, la invitația organizatorului – Editura Medicinas – nume cu rezonanță pentru medicina românească: acad. dr. farm. Ovidiu Bojor , gen. prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, acad. prof. dr. Adrian Restian, prof. dr. H. C. Gheorghe Mencinicopschi, dr. Horațiu Moldovan și dr. biochimist Cristina Mateescu.

Specialiștii prezenți vor oferi informații și explicații esențiale cu privire la importanța pe care o are o respirație corectă și sănătoasă, dar și modalitățile prin care ea poate fi obținuta și menținută, în beneficiul organismului în ansamblul său.

Conferința marchează și lansarea primei cărți de medicină integrativă în limba română, coordonată de fondatorul fitoterapiei moderne în România, renumitul acad. dr. farm. Ovidiu Bojor. Redactată într-o manieră accesibilă publicului larg, cartea „Afecțiunile aparatului respirator. Medicină integrativă și terapii holistice” prezintă detalii despre anatomia aparatului respirator și afecțiunuile ac, Ovidiu Bojor, estuia, precum și diferitele metode de prevenire și tratare a acestora. Sunt descrise terapii care completează și potențează efectul tratamentelor alopate (fitoterapie, homeopatie, acupunctură, aromaterapie, gemoterapie, apifitoterapie, ozonoterapie, presopunctură etc), grăbind vindecarea.

Află mai multe despre conceptul de medicină integrativă și despre cum poți rămâne sănătos, miercuri, 26 februarie, de la ora 18.30, la CINEMA PRO (str. Ion Ghica nr. 3, zona Universitate), la conferința-eveniment „Respiră pentru viață, respiră pentru sănătate”.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 

Text și foto: PR, Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns