Esti aici
Femeia.ro > Promo > Exista varsta potrivita pentru casatorie?

Exista varsta potrivita pentru casatorie?

Sunteți tineri…dar știți ce vreți. Vreți să fiți împreună pentru tot restul vieții și aveți aceleași planuri de viitor. Nu lăsa părerile altora să vă influențeze, deoarece ei nu vă cunosc atât de bine cum o faceți voi.

Dacă sunteți siguri unul de celălalt și vedeți viitorul doar împreună, înseamnă că sunteți pregătiți să faceți următor pas. Cu toate astea, trebuie să aveți experiențe comune, bune și rele ca să știți cum reacționați în astfel de situații.

*Citește și: [10 reguli generale pentru organizarea nuntii][1]*

Căsnicia înseamnă multe lucruri, bune și rele deopotrivă, însă cel mai important lucru este că vei avea în toate acele momente pe cineva cu care să le împarți. Dacă de-a lungul timpului partenerul tău ți-a demonstrat loialitatea, atunci ești sigură că vei avea un ajutor de nădejde în orice situație.

*Citește și: [Ce trebuie sa stii despre primul an de casnicie][2]*

Căsătorește-te cu cel mai bun prieten. Comunicarea este cheia oricărei relații de succes, așa că dacă simți că îi poți spune orice iubitului tău iar el te va asculta cu același interes fie că vorbești despre plănuirea vacanței voastre sau despre noul loc de muncă, atunci ai făcut alegerea corectă.

*Citește și: [Reguli pe care poti sa le incalci la nunta][3]*

Căsătoria este un pas care vine de la sine, nu care trebuie făcut. Sunteți de mult timp împreună și familiile voastre sunt cele care vă grăbesc să vă căsătoriți? Nu este hotărârea lor, este o decizie pe care o veți lua împreună la momentul potrivit.

Ați putea avea mai târziu surpriza că vreți lucruri diferite de la viață și veți rămâne prieteni dar veți lua drumuri diferite. Unele relații, oricât de frumoase ar fi în aparență, nu au aceeași finalitate și nu trebuie să vă simțiți obligați să faceți acest pas dacă nu simțiți din toată inima că este cel firesc.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-reguli-generale-pentru-organizarea-nuntii
[2]: https://www.miresici.ro/articole/ce-trebuie-sa-stii-despre-primul-an-de-casnicie
[3]: https://www.miresici.ro/articole/reguli-pe-care-poti-sa-le-incalci-la-nunta

Comments

comments

Lasă un răspuns