Esti aici
Femeia.ro > Promo > Faci nuntă în 2019? Iată care sunt principalele trenduri nupțiale

Faci nuntă în 2019? Iată care sunt principalele trenduri nupțiale

Se spune că nunta este cel mai frumos moment din viața unui cuplu, iar mirii confirmă! Nunta este, într-adevăr, prilejul perfect pentru a transforma în realitate visul pe care miresele îl au încă din copilărie: flori superbe, rochia perfectă și jurământul pentru toată viața adresat omului iubit.

Evenimentele clasice nu prea își mai găsesc locul în zilele noastre, asta pentru că tendințele actuale ne scot din restaurant și ne duc la cort sau în aer liber, voalul este înlocuit cu flori puse în păr, iar albul care predomina a dispărut în favoarea culorilor vibrante. Fiecare detaliu ce compune o ceremonie de nuntă trebuie să fie ales în funcție de dorințele și gusturile mirilor. La ele se adaugă tendințele în materie de ceremonii și petreceri inspirate din nunțile regale, precum cea din 2019 a Prințului Harry cu Meghan Markle. Simplitatea și naturalețea, în combinație cu nuanțele vii și accesoriile inedite, sunt pe lista recomandărilor în materie de nunți anul acesta.

Hai să vedem care sunt principalele trenduri nupțiale din acest an:

Verdele predomină

Flori colorate pentru invitați și aranjamente florale pe masă – acestea sunt cele mai întâlnite elemente pe care mirii le alegeau cândva pentru nunta lor. În ultimii ani și îndeosebi în 2019, lucrurile au evoluat, astfel că au apărut variante mai elegante pentru a înlocui banala floare pusă în piept. Artificialul a dispărut complet, iar florile naturale și-au pus amprenta pe peisajul alb sau pastelat al nunților.

În 2019, culorile în nuanțe de pastel (rozul pudră, verdele mentă sau albul prăfuit) rămân la modă. Însă, de departe, una dintre tendințele anului în materie de nunți o reprezintă înlocuirea florilor cu plante verzi, fără flori. Mai exact, se poartă combinațiile de verde, astfel că poți opta pentru un decor inspirat din natură, care să sugereze prospețime.

De exemplu, pe Floria.ro găsești mușchi, plante care atârnă, cu aspect exotic, ce pot alcătui un aranjament perfect pentru masa mirilor sau pentru mesele invitaților. Dacă alegerea merge către alb sau culori pastelate, verdele va fi ideal pentru o pată de culoare intensă, mai ales dacă evenimentul are loc în aer liber.

Se poartă nuanțele metalice: auriu, argintiu, bronz

Anul 2019 vine și cu o provocare în materie de culori, în special pentru cei îndrăzneți. Se poartă nuanțele metalice de auriu, argintiu și bronz pentru accesorii precum farfuriile, șervețelele din pânză sau fețele de masă.

Culorile electrice vor scoate în evidență spiritul rebel al mirilor și, dacă optezi pentru trendul anului 2019 în materie de nunți, îți vei evidenția personalitatea prin rândul invitaților. Cine n-ar remarca o vază argintie sau o veselă în tonuri de bronz?

Voalul e înlocuit de accesoriul de păr

Încet, dar sigur, miresele ultimilor ani au folosit voalul doar la cununia religioasă și pentru câteva fotografii făcute imediat după ceremonia religioasă.

În 2019, trendul este clar: se poartă accesoriile de păr realizate din flori naturale, la care se pot adăuga perle sau panglici. Tot mai multe femei optează pentru părul coafat cât mai natural, cu bucle, iar florile completează perfect un astfel de look.

Dacă nu vrei să renunți la voal, prinde-l lejer cu câteva agrafe ascunse lângă coronița din flori naturale. Efectul va fi spectaculos!

Filmările cu dronă și fotografiile spontane

Ședința foto e un must-have la nunți de câțiva ani încoace, dar pe lângă fotografii, filmările au devenit și ele extrem de importante. Camerele video ținute pe umăr au fost înlocuite cu succes de tehnologia actuală, astfel că dronele sunt obligatorii la un eveniment nupțial în 2019.

Marele avantaj al filmării cu o dronă este că poate surprinde cadre largi cu toți invitații, spontane, fără a atrage în niciun fel atenția. Amintește-ți cât era de incomod când dansai sau socializai la o nuntă și vedeai obiectivul camerei îndreptându-se spre tine. Pe lângă video, dronele surprind și fotografii spontane ce pot fi mult mai haioase decât cele în care ți se spune unde să ții mâinile sau cum să îndrepți privirea.

Înlocuiește elementele clasice în organizarea unei nunți cu tendințele anului 2019, păstrează albul la loc de cinste și combină-l cu nuanțe intense și, cel mai important, relaxează-te și bucură-te de momentele care îți vor deveni amintiri pentru toată viața.  

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns