Esti aici
Femeia.ro > Promo > Festival dedicat saunelor în România

Festival dedicat saunelor în România

La sfârșit de octombrie, când vremea este mohorâtă îți poți aduce starea de bine într-o atmosferă tropicală. În această perioadă, are loc singurul festival dedicat saunelor din România, la Therme București, cel mai mare centru de relaxare, wellness și entertainment, construit greenfield, din Europa. Până pe 20 octombrie, peste 30 de maeștri Aufguss cunoscuți la nivel internațional susțin un program intens de activități și show-uri senzoriale, printre care: Lukasz Dluzniewski (Polonia), Lisa Christensen (Hawaii, SUA), Ivan Als (Danemarca), echipa Erding din Germania, Marussia Pulver (Elveția), Frank Verhamme (Germania), echipa AufgussRoots, Izabela Zoladz – Polonia și Robert Heinevetter & Manuel Muller (Germania), alături de echipa de 13 Maeștri Aufguss de la Therme București, care va avea o serie de momente speciale, atât individual, cât și în echipă.

Ritualul de a face saună își are originile în Antichitate, iar cel mai răspândit model este cel al saunei finlandeze, cu o vechime de peste 2000 de ani. Beneficiile saunei asupra sănătății au fost îndelung studiate și dovedite. Printre acestea se numără relaxarea musculară intensă, având ca efect calmarea durerilor musculare, dar și articulare, eliberarea de stres, îmbunătățirea calității somnului și îmbunătățirea performanțelor cardiovasculare. Cercetările medicale arată că ritmul cardiac crește în timpul ședințelor intensive de saună și coboară sub normal în faza de răcorire. Astfel, sauna regulată antrenează mușchii inimii și îmbunătățește ritmul cardiac.

Programul Sauna Fest 2019 include peste 500 de activități unice, toate incluse în tariful de acces. Programul complet și descrierea activităților sunt disponibile pe therme.ro. Sauna Fest se desfășoară în Elysium, zona de wellness din cadrul Therme București cu saune tematice și temperaturi cuprinse între 45 și 90 de grade Celsius.

Comments

comments

Lasă un răspuns