Esti aici
Femeia.ro > Promo > Florile Feng Shui pentru buchetul de mireasa

Florile Feng Shui pentru buchetul de mireasa

Vrei să te asiguri că începi căsnicia într-un mod cât mai armonios? Ține cont de principiile Feng Shui pentru alegerea florilor pentru buchetul de mireasă și bucură-te și de binecuvântarea naturii în noua etapă din viața ta.

Florile Feng Shui pentru buchetul de mireasa

Bujorii

Florile anului 2013 au rămas o alegere perfectă și pentru următorul sezon, mai ales în varianta roz, care sunt considerate un remediu pentru relații și iubire. Bujorii simbolizează frumusețea și delicatețea tinereții, de acea este indicat pentru cuplurile în vârstă să le evite, pentru a nu atrage o aventură cu o femeie mai tânără.

Orhideele

Simbol clasic al fertilității, orhideea simbolizează perfecțiunea pură a naturii dar și căutarea permanentă a perfecțiunii în toate domeniile vieții. Frumusețea, puritatea și perfecțiune acestei flori o fac o alegere grozavă pentru buchetul de flori al miresei dar și pentru domnișoarele de onoare.

Floarea de lotus

Floarea de lotus este simbolul suprem al perfecțiunii pentru că nu atinge noroiul în care își are rdăcinile. Pentru că în medicina tradițională planta întreagă este folosită în tratamente, lotusul este o plantă care atrage energia pozitivă în orice cuplu, mai ales în ziua nunții.

Crizantemele

Simbolul simplității și al echilibrului, crizantemele atrag norocul în căsnicie. Alege-le pe cele roșii în ziua nunții, culoarea iubirii și a pasiunii, care definește orice cuplu nou.

Poți să o rogi pe florăreasă să îți combine florile preferate astfel încât să evite florile și plantele uscate, care atrag energiile negative. Nu uita să adopți principiile Feng Shui și în celelalte aspecte ale organizării nunților.

Comments

comments

One thought on “Florile Feng Shui pentru buchetul de mireasa

Lasă un răspuns