Esti aici
Femeia.ro > Promo > Formule magice pentru tatici

Formule magice pentru tatici

„Iti seamana leit!“ Iata refrenul pe care proaspatul tatic va trebui sa il auda foarte des, rostit cu vocea ta suava. Il vei antrena astfel mult mai usor sa stea cu micutul pana tu vei putea avea o convorbire telefonica linistita sau vei putea face o baie relaxanta.

„Ce m-as face fara tine?“ Daca taticul chiar se implica, nu poti fi acuzata de vorbe mincinoase. Apreciaza fiecare ajutor care vine din partea lui si lauda-i initiativa.

„Esti facut sa fii tata!“ Leaga-te de orice contributie adusa de el in activitatile celui mic si arata-te entuziasmata de efectele ei pozitive, chiar exagerandu-le putin.

„Toti copiii te adora.“ Oricine isi doreste sa fie vedeta. Daca aveti un fiu mai mare nu ezitati sa il trimiteti cu tati in parc. Copiii accepta compania adultilor, iar taticii acceptati in grupul de copii nu pot fi decat mandri.

„Tu esti modelul de care are nevoie.“ Arata-te incantata de actiunile sotului tau si declara-i ca nu puteai face o alegere mai buna in ceea ce priveste calitatea de tata.

„Pe tine te vrea!“ Ajutandu-i sa petreaca mai mult timp impreuna, micutul nu te va cauta atunci cand simte disconfort.

„Te iubesc mai mult ca inainte.“ Asigura-te ca nu l-ai facut sa se simta dat deoparte atunci cand a aparut copilul.

Trei expresii de evitat cu proaspatul tatic

  • Are vocea puternica a mamei tale…
  • Ma descurc singura!
  • Nu ai mai multa minte!

IMPORTANT In afara acestor trei expresii, fereste-te sa faci vreodata vreo referire la inutilitatea barbatului dincolo de actul conceptiei.
 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns