Esti aici
Femeia.ro > Promo > Fotografii de nunta cu buget mic

Fotografii de nunta cu buget mic

Angajeaza un fotograf incepator. Printre cunostintele tale se afla cu siguranta cel putin o persoana care are un aparat foto performant si care ar fi dispusa sa isi exerseze talentul de fotograf la nunta ta. Iar in privinta banilor nu trebuie sa te ingrijorezi, puteti sa negociati astfel incat sa iesiti bine de ambele parti. Daca are si un portofoliu, cu atat mai bine. Vei face o alegere in cunostinta de cauza.

*Citeste si: [10 lucruri de facut dupa ce te logodesti][1]*

Angajeaza un fotograf profesionist pentru o perioada mai scurta de timp. Poti sa il angajezi doar pentru cateva ore la petrecere sau mai bine, pentru o sedinta foto inainte sau dupa nunta. Stii, acele fotografii atent regizate in decoruri ingenioase, cu cele mai importante persoane de la nunta.

Cumpara un pachet de servicii care sa includa si fotograf. Multe firme care se ocupa de organizare de evenimente au pachete de servicii la preturi avantajoase: DJ, fotograf si cameraman. Este mult mai scump sa cumperi separat serviciile de la firme diferite.

*Citeste si: [Tehnologia – aliatul tau in organizarea nuntii][2]*

Desemneaza ajutoare fotografi. Roaga cateva persoane apropiate care au aparate foto performante sa faca fotografii in momentele cheie ale nuntii. Chiar daca vor fi multe cadre caraghioase sau nereusite, vei avea de unde alege unele pe gustul tau. Vei economisi astfel foarte multi bani si vei avea o multime de instantanee personalizate.

Ocupa-te tu de printarea si editarea fotografiilor. Ca sa scutesti o parte din costurile catre fotograf, ocupa-te personal de selectarea fotografiilor pe care le vei printa si cauta o oferta convenabila pentru printare. Cu cat sunt mai multe, cu atat va scadea pretul pentru intregul pachet.

*Citeste si: [Cum sa fii un bun manager al nuntii tale][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-lucruri-de-facut-dupa-ce-te-logodesti
[2]: https://www.miresici.ro/articole/tehnologia-aliatul-tau-in-organizarea-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-un-bun-manager-al-nuntii-tale

Comments

comments

Lasă un răspuns