Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ghid pentru alegerea unui pat de dormitor matrimonial perfect

Ghid pentru alegerea unui pat de dormitor matrimonial perfect

Viața de femeie căsătorită nu este atât de grea precum pare dacă ai în vedere câteva sfaturi utile ce țin de casă și familie. E adevărat că trebuie să ai grijă de căminul tău până la cele mai mici detalii, însă vei observa că acest lucru va deveni o plăcere în timp. Iar cum tu și soțul vă petreceți o bună parte din timp în dormitor, fiind și cel mai intim loc, începe prin a căuta un pat de dormitor matrimonial potrivit. Iată câteva sfaturi de care să ții cont atunci când îl alegi!

Orientează-te spre confort

Oricât de bine ar arăta camera, dacă un pat de dormitor nu este confortabil, cu siguranță tu și partenerul tău nu veți reuși să vă bucurați pe deplin de odihnă. Iar cum patul este cea mai importantă investiție din această cameră, asigură-te că alegi un model care să asigure tot confortul în timpul somnului. Optează pentru un pat de dormitor matrimonial cu saltea de cea mai bună calitate, mai înalt decât cele obișnuite în care să te poți relaxa.

Alege un model încăpător

Un alt aspect care ar trebui să primeze în alegerea unui pat de dormitor este spațiul de care dispune. Iar pentru că vorbim de un pat matrimonial perfect pentru cuplurile căsătorite este recomandat ca acesta să fie cât mai spațios. Pentru a-ți fi mai ușor la cumpărături, te poți orienta după o dimensiune standard pe care să o ai în vedere. De asemenea, e important să faci diferența dintre dimensiunea suprafeței de dormit, care semnifică suprafața disponibilă pentru somn și dimensiunea totală a patului, mai precis cea după care te ghidezi pentru a-ți da seama dacă un pat de dormitor are loc în cameră.

Acordă importanță aspectului

Ca femeie, cu siguranță ai un ochi format pentru detalii așa că atunci când cauți un pat de dormitor potrivit te vei ghida după celelalte decorațiuni ale camerei sau după stilul pe care l-ai abordat. Cu alte cuvinte, dacă decorul încăperii este unul minimalist, în linii simple, alege un pat de dormitor cu aspect luxos, care să iasă în evidență atât cât trebuie. În schimb, dacă vrei ca acesta să fie punctul central al camerei, axează-te pe o culoare vibrantă sau un model ușor nonconformist. În materie de tendințe, la mare căutare sunt paturile tapițate, care oferă o notă de eleganță dormitorului și îl fac să pară mai primitor.

Mizează pe calitate

Un pat de dormitor pentru un cuplu căsătorit trebuie să fie calitativ, întrucât această piesă presupune o investiție importantă. În ceea ce privește materialele folosite la fabricarea unui pat de dormitor, poți alege dintre: lemn masiv, metal, PAL, MDF sau tapițat. Nu uita să alegi în primul rând rezistența, iar mai apoi aspectul, asta dacă îți dorești să nu regreți investiția făcută.

În alegerea unui pat de dormitor matrimonial, potrivit nevoilor tale, îți stă la dispoziție site-ul Favi.ro, loc în care vei găsi modele pe care să le integrezi cu succes în spațiul intim. De asemenea, niciun pat de dormitor nu este complet fără o lenjerie de pat asortată, pe care o poți alege cu ușurință aici: https://favi.ro/produse/categorie/lenjerii-de-pat.

 

 

Sursa: Advertising Iagency

Comments

comments

Lasă un răspuns