Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ghid pentru bărbaţi: care este inelul de logodnă potrivit iubitei tale?

Ghid pentru bărbaţi: care este inelul de logodnă potrivit iubitei tale?

Înţelegem că bărbaţii găsesc cu dificultate alegerea cadoului potrivit pentru iubită. Dacă această situaţie se multiplică cu emoţia şi importanţa logodnei, cu atât mai mult vor fi în dilemă. Ce inel de logodnă i se potriveşte pare să fie una din cele mai importante misiuni. Descoperim pe www.diamag.ro câteva sfaturi, opţiuni şi idei.

Ghidul bărbatului modern

Pasul numărul 1: nu ai timp

Este de la sine înţeles că partea cu alegerea inelului de logodnă ar trebui să fie prima de care te ocupi. Însă, nu ai timp de pierdut, dacă te mai gândeşti de câteva ori ai şanse mai multe să amâni momentul, aşa că fructifică timpul pe care îl ai. Spre exemplu, cumpărăturile online sunt o bună modalitate să te decizi. Dacă vei cerceta pe www.diamag.ro descoperi că ai la îndemână o sumedenie de tipuri de inele. Fără compromis! Asta înseamnă să ţi se ofere şi certificat de calitate. Dacă la mijloc este vorba şi de achiziţia unui inel cu diamant, cu atât mai mult îţi vei dori să ai parte şi de certificarea faptului că este o piatră veritabilă. Pe site-ul cu pricina spre exemplu, am descoperit că fiecare diamant vine la pachet cu un certificat din partea Institutului American de Gemologie – Gemological Institute of America (GIA), care demonstrează că piatra a fost analizată şi se încadrează în clasa celor reale, preţuite la propriu şi la figurat.

Până ajungi la muncă, în timpul cât ea e plecată, câteva minute bune îţi poţi delecta ochii pe site pentru a analiza fiecare tip de inel. Alegi, pui în coş, totul online. Apoi aştepţi şi tu cu emoţie să îl primeşti acasă! Sau la birou, e mai sigur.

Pasul numărul 2: îţi doreşti ceva unic

Desigur, partea cea mai grea la alegerea inelului de logodnă se referă la tipul acestuia. Cum să alegi astfel încât să îţi asiguri unicitate? Din nou ne referim la Diamag.ro. Nu degeaba bărbaţii  se aruncă spre opţiuni scumpe, cu gândul că sunt inele aparte. Au dreptate totuşi. De regulă, un inel de logodnă este din metal preţios de genul aurului. Mai apoi rămâne să te decizi ce i se potriveşte ca stil. Spre exemplu, cel galben este o alegere clasică, cel alb este o notă în plus de stil, în timp ce aurul roz  este emblema stilului modern şi drăguţ totodată.

Desigur, asta nu e tot. Un inel desăvârşit include şi o piatră pe măsură. Nimic nu se compară cu un diamant. Asta o ştie oricine, însă de unde cumperi? Diamag, ca însuşi numele sugestiv, oferă o largă listă de opţiuni. Exact ca pentru bărbaţi nehotărâţi ca tine, în încercarea de a găsi acel inel perfect. Nu contează dacă ştii prea puţine despre subiect, aici găseşti informaţiile necesare. Descoperă ce taietură ar trebui să aibă un diamant, care sunt şi cele mai scumpe, care sunt şi cele mai accesibile.

Pasul numărul 3: nu da greş

Ce îţi poate asigura faptul că ai făcut o alegere pe măsura evenimentului emoţionant ce va urma? Personalizarea. O idee ar fi să gravezi inelul cu data la care are loc logodna. Sau cu numele ei, al tău, după caz în funcţie de preferinţe şi semnificaţii. Poate chiar iniţialele voastre sunt o idee de gravură. Aparte de această idee, un inel realizat după un model propriu este de altfel şi străduinţa supremă că încerci să conturezi un inel perfect.

Diamag.ro pune a dispoziţia curajoşilor, a celor care încearcă o lecţie de stil, o listă de opţiuni pentru inele logodnă personalizate. Se poate alege absolut orice, de la tipul de inel, ca şi material de bază, ca şi tăietură, design, ca mai apoi tipul de diamant să înnobileze întregul aspect. În paşi simpli, se pot combina acele elemente care împreună să nu mai necesite nimic altceva, în afară de încărcătura emoţională ce vine odată cu cererea în căsătorie.

Sfatul cel mai preţios: alege diamantul în detrimentul altor pietre. Este o investiţie pe viaţă, la fel ca şi pasul definitoriu ce urmează să îl faci. Nimic altceva nu poate demonstra cât eşti de determinat să faci asta. Un diamant este la propriu o investiţie bună, al cărui preţ nu se devalorizează. Raportat la viitoarea logodnică şi la semnificaţia acestui tip de inel, este clar că ai nevoie de un “aliat” pe măsura evenimentului şi a persoanei în numele căreia se întâmplă totul. Un diamant merită!

În parteneriat cu Diamag.ro (sursă foto și autor)

 

Comments

comments

Lasă un răspuns