Esti aici
Femeia.ro > Promo > Gral Medical inaugurează cel mai mare spital oncologic din Argeş – Spitalul OncoFort Piteşti

Gral Medical inaugurează cel mai mare spital oncologic din Argeş – Spitalul OncoFort Piteşti

Gral Medical inaugurează oficial cel mai mare spital oncologic din Judeţul Argeş – Spitalul OncoFort Piteşti

Spitalul OncoFort Piteşti este cel mai nou proiect al companiei, un proiect de tip greenfield, ce a necesitat un efort investiţional de peste  5 milioane de Euro. Serviciile medicale oferite sunt dedicate diagnosticului precoce şi al tratamentului ţintit din sfera oncologică. Pacienţii pot beneficia de servicii de radioterapie ţintită (3D-IMRT-VMAT), chimioterapie ce se efectuează în rezerve moderne, imagistică de top (RMN 16 canale şi CT 64 slice-uri) şi foarte important, analize medicale oferite de laboratorul propriu de urgenţă.

Deşi spitalul a început să ofere servicii de imagistică încă de la începutul anului, devenind deja un etalon în imagistica medicală din Piteşti, spitalul va fi inaugurat oficial pe data de 11 iunie 2019, ora 14.00, la sediul de pe Str. Aleea Dr. Ana Aslan nr.15 din Piteşti.

Este un proiect mult aşteptat de comunitatea medicală din Judeţul Argeş şi zonele învecinate. Prin volumul investiţional, al paletei de servicii oncologice acoperite şi al echipei medicale de tip tumor board, spitalul OncoFort se plasează în top ca cel mai mare spital oncologic din Judeţul Argeş.

 Evenimentul se doreşte a fi un loc de întâlnire pentru întreaga comunitate medicală OncoFort, o noua perspectivă a dezvoltării sistemului medical oncologic privat din regiune şi va deschide premisele pentru inaugurarea următoarelor spitale lansate sub brandul OncoFort.

Spitalul OncoFort Piteşti a reusit să strângă la un loc o echipă de specialişti formată din medici şi cadre medicale de elită. Valorile brandului OncoFort, orientate către atenţia şi mulţumirea pacienţilor, au fost îmbrăţişate de toată echipa medicală, iar această dorinţă a devenit un obiectiv comun. Din semestrul 2, al anului 2019, spitalul va deveni cel mai important operator privat de servicii medicale oncologice din regiune, iar pacienţii asiguraţi vor beneficia de servicii premium în privat pe baza biletului de trimitere.

Pentru anul 2019 grupul Gral Medical şi-a bugetat venituri de 175 milioane lei, în creştere cu 20% faţă de anul anterior, iar investiţiile alocate pentru următoarea perioadă se va ridica la 3.5 milioane Euro în extinderea spitalului din capitală şi în deschiderea de centre noi în provincie.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic, al analizelor de laborator din capitală şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului sunt Gral Medical si Medical Center Gral, ce unesc o reţea naţională de 14 laboratoare, 28 centre regionale de recoltare, 14 clinici specializate şi 5 spitale OncoFort.

Comments

comments

Lasă un răspuns