Esti aici
Femeia.ro > Promo > BNI România lansează GroWings, primul program de susținere a angajaților români afectați de pandemie

BNI România lansează GroWings, primul program de susținere a angajaților români afectați de pandemie

sustinerea angajatilor

BNI România, cea mai mare comunitate de business networking, prin Manuela Voicilă, directorul organizației și, totodată, prima femeie din România certificată oficial ca expert în francize de CFE, lansează primul program de susținere a angajaților români, care afectați de pandemia de COVID-19, au devenit șomeri.

 

Programul de reconversie și repoziționare profesională creat de BNI România se numește GroWINGS și se adresează tutoror celor care vor și au nevoie să facă o schimbare în cariera lor. În condițiile în care Institutul Național de Statistică a raportat o rată a șomajului de 4,2 % pentru luna august 2020, mai exact un număr de 286.662 de oameni, dintre care aproximativ 18.500 au studii superioare, România are nevoie de soluții.

În contextul pandemiei de COVID-19, după 2 luni de stare de urgență și după schimbarea totală a pieței muncii, România are una dintre cele mai ridicate cote ale șomajului din ultimii 5 ani. Soluția? Reconversia profesională a multor angajați.

Obiectivul programului GroWINGS derulat de BNI România este să sprijine și să aducă un impact pozitiv în viețile oamenilor: doritorii vor participa timp de 6 luni, gratuit, la toate întâlnirile unui grup de networking care se angajează să îi ajute să progreseze.

Comunitatea de networking BNI România este un mediu orientat către antreprenoriat și profitabilitate, membrii acesteia generând în lunile de stare de urgență o cifră de afaceri de 1,4 milioane de euro. De aceea, reprezentanta BNI România crede că programul GroWINGS  va stârni ”primele reacții în rândul celor care vor să-și transforme viața corporatistă într-una antreprenorială. Sau, printre  acei antreprenori care nu mai rezistă pe acest teren minat și își caută un loc de muncă sau un alt proiect antreprenorial adaptat noului context. Personal, m-ar bucura sa văd că oamenii nu renunță la visul lor antreprenorial. Aș avea un vis împlinit atunci când cei plecați de acasă în Diaspora vor vedea în comunitatea BNI o platformă unde să își dezvolte afacerile în siguranță. Îi vom primi cu brațele deschise, cu entuziasm și bucurie!”

BNI este cea mai mare organizație de networking de afaceri, bazată pe schimb de referințe la nivel global. În 2019, cei peste 270.000 membri ai organizației au raportat afaceri realizate prin intermediul BNI de peste 16 miliarde de dolari. În fiecare lună de pandemie, membrii organizației au continuat să facă afaceri de cca 1 miliard de dolari lunar.

Text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns