Esti aici
Femeia.ro > Promo > i-Body România, secretul vedetelor care se păstrează în formă

i-Body România, secretul vedetelor care se păstrează în formă

i-Body Romania

Vedetele folosesc tehnologii revoluționare pentru a se menține în formă sau a slăbi. Iată ce este i-Body România și cum funcționează!

Oricâte filtre ar exista pe Instagram, în viața reală nu poți trișa. Asta e motivul pentru care vedetele care vor să fie invidiate pentru corpurile lor atât pe copertele revistelor, cât și atunci când sunt văzute în realitate, apelează și la tehnologia modernă pentru a obține rezultate extraordinare în timp scurt și cu efort minim. Unul dintre secretele lor este i-Body România, un aparat revoluționar care folosește tehnologia EMS, adică electrostimularea musculară, și remodelează corpul dacă îi dedici 20 de minute pe săptămână. Unde? Chiar la tine acasă sau la birou, pentru că antrenorii se deplasează oriunde îi chemi, cu toată aparatura necesară și cu un costum special pe măsura ta.

EMS a fost creată inițial cu scop medical, o soluție eficientă pentru atleții care au luat o pauză de la antrenamente, fie din lipsă de timp, fie pentru că au suferit diverse traumatisme. Studiile despre rezultatele tehnologiei au dus la concluzia că este potrivită pentru oricine își dorește un corp tonifiat, masă musculară dezvoltată și, mai ales, rezultate rapide. Cele mai avansat model de aparat al momentului, i-Body, dă rezultate bune și combină electrostimularea cu exercițiile active.

Ca în filmele SF, pentru un antrenament cu i-Body România care arde până la 525 de calorii în doar 20 de minute, trebui să porți un costum care conține electrozi, iar în timp ce acesta este conectat la aparatul Mihabodytec2, faci exerciții simple, cum ar fi genuflexiuni, fandări sau flotări.

Desigur, aparatul poate fi folosit și în imobilitate totală, în cazul în care ai anumite afecțiuni și indicații de la medic de a evita un tip de mișcare sau efort, dar dă rezultate foarte bune cu exerciții simple, fără greutăți suplimentare.

Aparatul sofisticat lucrează în același timp toate cele 8 grupe musculare, activând până la 95% din masa musculară. Se vede cu ochiul liber eficiența lui, asta pentru că implică contracții mai intense și mai profunde decât contracțiile voluntare. În 20 de minute cu i-Body România pe săptămână, corpul este mai antrenat decât după 4-6 ore la sala de fitness, unde ai fi lucrat pe rând grupele musculare.

Antrenamentul cu EMS combate chiar osteoporoza, ceea ce este de mare interes mai ales pentru femei, dar și pentru bărbați. Toate persoanele pierd masă osoasă după 30 de ani dacă nu fac sport, iar la femei, pierderea este accelerată după menopauză.

Dacă ai nevoie de un motiv în plus să încerci i-Body România, află și că este unul dintre puținele antrenamente care poate fi făcut și după o intervenție chirurgicală, când sportul trebuie întrerupt până la o refacere completă. De exemplu, tehnologia EMS poate fi folosită după nașterea prin cezariană, fără nicio problemă. În perioada de alăptare, de asemenea, aparatul te poate ajuta să revii la forma de dinainte de naștere, cu singura mențiune că în această perioadă nu vor fi lucrați mușchii pectorali.

Antrenamentele stimulează circulația sanguină și astfel elasticitatea pielii crește. Inesteticul aspect de „coajă de portocală” de pe coapse sau abdomen este diminuat sau chiar complet eliminat!

Nu este de mirare că este un secret al celor mai frumoase și mai admirate femei din showbiz. Încearcă-l și tu și lasă să curgă complimentele pentru corpul de divă!

Și, pentru că nu vrem să mai amâni momentul, avem un cadou pentru tine! O reducere de 15% pentru orice abonament pe care îl faci până pe 8 martie 2020, dacă folosești codul FEMEIA15. Rezervă-ți acum ședința de probă și abonamentul pe www.ibodyromania.ro!

 

 

 

Sursă text și foto: PR

Comments

comments

Lasă un răspuns