Esti aici
Femeia.ro > Promo > Idei de cadouri de Crăciun pentru copii

Idei de cadouri de Crăciun pentru copii

cadouri de craciun pentru copii

Alegerea unui cadou pentru cei mici ar putea părea simplă, dar nu este. Copiii nu mai au aceleași gusturi, preferințe, pasiuni și activități precum copiii de acum 20 de ani, iar plaja de posibilități de cadouri pentru copii este foarte mare în ziua de astăzi. Avem o multitudine de opțiuni tentante și cu prețuri mai mult sau mai puțin accesibile.

Atunci când alegeți un cadou pentru copil trebuie să luați în considerare cele 4 principii de la care pornește selecția cadoului perfect:

Ceva ce poate fi purtat

Acest principiu este perfect pentru două categorii de copii: bebeluși – deoarece jucăriile sunt limitate la segmentul lor de vârstă și trebuie alese cu multă atenție pentru a nu îi pune în pericol și preadolescenți – preadolescenții nu mai sunt interesați de jucării atât de mult. Pentru aceste două categorii de copii puteți să optați pentru haine, încălțăminte, accesorii de purtat.

Dacă unui bebeluși puteți să îi luați orice pentru că produsele pentru bebe sunt extrem de drăguțe, pentru un preadolescent lucrurile nu sunt atât de ușoare. Trebuie să vedeți ce stil are înainte să achiziționați un produs.

Ceva de citit

Pentru orice categorie de copii, o carte de citit este alegerea ideală. Specialiștii recomandă ca de la naștere părinții să le citească bebelușilor în fiecare seară până când aceștia cresc și vor dori să citească singuri povestea de culcare. Este foarte important ca celor mici să li se dezvolte această pasiune și nu doar pentru că pot vedea toată lumea printr-o carte, ci pentru că cititul le dezvoltă gândirea și capacitatea de memorare.

Luați tot timpul cărți potrivite vârstei lor pentru ca aceștia să fie capabili să înțeleagă, să asimileze și să iubească lectura. O carte greoaie, din care nu înțeleg mai nimic, o să îi frustreze și nu o să își mai dorească să citească.

Ceva ce își doresc cu adevărat

Această categorie este foarte vastă și presupune un singur lucru: să cunoști cu adevărat copilul.

Pentru a vedea ce își doresc cei mici, rugați-i să îi facă o scrisoare lui Moș Crăciun în care să spună ce și-ar dori să primească. Puteți, de asemenea, să vorbiți direct cu ei și să vedeți ce le-ar plăcea să primească de la Moș Crăciun.

Dacă cei mici sunt în jurul vârstei de 2 – 5 ani, în care nu au preferințe specifice și îi bucură orice, puteți să achiziționați un cort pentru copii. Decoriciu vă pune la dispoziție o gamă largă de corturi pentru copii în culori și modele diversificate pentru a se potrivi atât cu preferințele celor mici cât și cu designul camerei. În plus, un cort pentru copii este o bună metodă prin care cei mici pot simți că au ceva al lor, propria lor mini căsuță chiar la ei în casă.

Ceva de care au cu adevărat nevoie

Acest principiu se aplică cu precădere bebelușilor. Chiar dacă aveți o nepoțică sau un nepoțel de doar câteva luni, tot trebuie să vină Moșul și la ei, corect? Astfel, veți observa de ce fel de produse au nevoie părinții pentru cel mic și așa asigurați un cadou perfect. Spre exemplu, de pe Decoriciu.ro puteți să alegeți dintre mai multe modele de babynest-uri sau culcușuri pentru bebeluși create din cele mai bune materiale, pentru a le oferi celor mici un somn odihnitor. Babynests sunt perfecte pentru un somn relaxant, deoarece sunt foarte moi și fine la atingere. În plus, cu ajutorul acestora puteți să îi oferiți celui mic un loc în care să doarmă indiferent de spațiul în care vă aflați.

În cazul în care doriți să faceți un cadou de Crăciun pentru copiii mai puțin norocoși și care se confruntă de la vârste fragede cu multe lipsuri, atunci cu siguranță trebuie să le alegeți produse de care au cu adevărat nevoie – ei oricum o să fie foarte bucuroși. De la hăinuțe, încălțăminte, până la rechizite și chiar produse alimentare, plaja de alegeri este foarte mare și vastă.

 

 

Foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns