Esti aici
Femeia.ro > Promo > Idei de cadouri de Craciun pentru viitorii miri

Idei de cadouri de Craciun pentru viitorii miri

Toată lumea este la vânătoare de cadouri în această perioadă și nu știți de i-ar putea pune un zâmbet mare pe față partenerului? Iată sugetiile noastre de cadouri pentru vitorii miri:

1. Set de căni inscripționate cu numele voastre. Pare puțin copilăresc dar este o idee simpatică ce vă va ajuta să vă obișnuiți cu apelativul ”Domnul și doamna…Marin”!

2. 2 Pulovere de Crăciun cu imprimeu de iarnă. De acum înainte aceasta va fi „uniforma” oficială a familiei voastre în ziua de Crăciun. Și dacă aveți grijă de ele puteți să le păstrați să la oferiți copiilor când vor mai crește.

3. Set de parfumuri de la același brand, pentru el și pentru ea. Sau un parfum unisex pe care să îl folosiți împreună.

4. Halate de baie pufoase cu monogramele vostre frumos brodate în piept. Data viitoare când ți-l fură o să ai dovada că este halatul tău.

5. Un radio cu alarmă retro, pe care puteți să setați melodia preferată să vă trezească. În timp o să ajungeți să nu vă mai placă la fel de tare, dar o schimbați!

6. Un album foto voluminos în care vor fi momentan pozele de ”before” și vor urma cele de „after” wedding. Sperăm să fiți la fel de zâmbăreți!

7. Începeți o tradiție a voastră de Crăciun pe care să o transmiteți și copiilor. Nimic nu e mai frumos decât să porniți propria tradiție.

Comments

comments

Lasă un răspuns