Esti aici
Femeia.ro > Promo > Idei de cadouri pentru bărbatul de lângă tine (și nu numai)

Idei de cadouri pentru bărbatul de lângă tine (și nu numai)

cadouri

Pregătirile pentru petrecerile de final de an au început deja. Secret Santa, Crăciunul în familie sau printre prieteni – este timpul să faci listele cu cele mai hot lansări: pentru el sau pentru tine. Share the joy!

Idei de cadouri pentru bărbatul de lângă tine (și nu numai)

Setul complet al îngrijirii

Nu e nevoie să te mai preocupi de selectarea unor produse pentru îngrijirea expertă a tenului pentru el. În pachetul ce conține Crema de zi Hydra Energetic de la L’Oreal Paris Men Expert și Gelul de ras anti-iritații de la L’Oreal Paris Men Expert ai tot ce îți trebuie, plus o prezentare excelentă!

Gadgetul fără fum

Alegerea unei locații unde e permis fumatul este destul de complicată, dar nu și atunci când ai o variantă fără fum. IQOS 3 DUO ajută fumătorii adulți să facă mai ușor trecerea de la fumat la alternativele fără fum — o încărcare mai rapidă și un “stilou” mai rezistent, care permite două utilizări consecutive, fără a fi nevoie de încărcare.  Noul dispozitiv creat de Philip Morris International este alternativa fără fum pentru fumătorii adulți și este disponibil spre vânzare în magazinele din România, începând cu 5 Noiembrie 2019.

“În prezent, aproximativ 8,8  milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut la IQOS și au renunțat la țigări.”, a declarat Jacek Olczak, Chief Operating Officer în cadrul Philip Morris International. Și, în medie, 70% din fumătorii care trec la IQOS, renunță complet la țigări, ceea ce face IQOS cea mai convingătoare alternativă pentru fumatul convențional existentă în prezent.

Parfumul cu iz de vară

Dacă vrei să retrăiești momentele fierbinți ale verii, alege apa de toaletă Chrome Aqua Azzaro. O reinterpretare a prospețimii legendare Chrome, cu note intense citrat-aromatice-lemnoase, Chrome Aqua învăluie pielea într-o prospețime acvatică – pe a lui și pe a ta. Bittersweet memories!

 

 

Foto: Imaxtree, PR

 

Comments

comments

Lasă un răspuns