Esti aici
Femeia.ro > Promo > Idei de cadouri pentru domnisoarele de onoare

Idei de cadouri pentru domnisoarele de onoare

Singurul lucru mai frumos decât să faci [cadouri][1] inspirate este să le primești. Bucuria pe care o primești atunci când faci un cadou reușit poate fi mai apreciată decât să primești la rândul tău ceva material. Oferă-ți cadou entuziasmul și zâmbetele sincere ale prietenelor tale, când le vei oferi unul dintre aceste daruri.

*Citește și: [7 traditii de import pentru nunta ta][2]*

Numește câte o stea cu numele fiecăreia

Un gest mai mult simbolic dar plin de semnificații, poți să achiziționezi pentru o sumă decentă acest privilegiu. Ele vor primi un certificat de înregistrare, o hartă stelară care arată locaţia exactă a stelei pe cer şi o scrisoare de felicitare cu un mesaj de la tine.

O bijuterie personalizată

Bijuteriile bine alese sunt cel mai de succes cadou pentru orice femeie deoarece va fi purtat și păstrat cu drag. Fie că este o brățară sau o brosă din argint, poți să o gravezi în funcție cu spațiul pe care îl ai la dispoziție cu data nunții tale sau cu un mesaj scurt.

*Citește și: [Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare][3]*

O zi la SPA

O zi întreagă de răsfăț la un centru SPA este un cadou binemeritat de niște domnișoare de onoare care au știut să se facă utile în organizarea nunții. Stabilește o dată la care să puteți merge împreună și să puteți împărtăși părerile despre cum a decurs nunta sau poți să le povestești cum a fost în luna ta de miere.

*Citește și: [Cum alegi rochiile domnisoarelor de onoare][4]*

[1]: https://www.cosmopolitan.ro/luna-indragostitilor/idei-de-cadouri-pentru-fiecare-etapa-a-relatiei-1762074
[2]: https://www.miresici.ro/articole/7-traditii-de-import-pentru-nunta-ta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[4]: https://www.miresici.ro/articole/cum-alegi-rochiile-domnisoarelor-de-onoare

Comments

comments

Lasă un răspuns