Esti aici
Femeia.ro > Promo > Idei de marturii…comestibile

Idei de marturii…comestibile

MĂRTURIILE COMESTIBILE sunt probabil cel mai bun pariu – asta dacă nu îţi permiţi cercei și butoni cu diamante, dar o să presupunem că nu e cazul – și fac o impresie mult mai bună decât un breloc cu data nunţii. Există nenumărate opţiuni.

Citește și: Cum alegi marturiile potrivite pentru nunta ta

1. DACĂ VREI SĂ MERGI PE CEVA DULCE, alege un produs care rezistă în anotimpul nunţii. Poţi cumpăra de-a gata sau comanda la un magazin de delicatese macarons, biscuiţi fragezi decoraţi sau cupcakes în culorile nunţii. Sunt delicate și spectaculoase și pot fi ambalate într-o cutie transparentă sau un coșuleţ de rafi e. Trufele de ciocolată de calitate pot fi puse două sau trei într-o cutie care poate ţine mai târziu bijuterii.

Citește și: Marturiile insolite – un alt fel de a spune ”multumesc

Dacă înseamnă prea mult pentru bugetul tău, poţi pur și simplu să iei borcane banale pe care să le umpli cu jeleuri, dropsuri sau mix de alune crude și să le legi cu o bucată de material elegant. Și poţi oricând să mergi într-o direcţie nostalgică și să faci o cutie cu dulciurile copilăriei: bonibon, gumă turbo sau orice îţi făcea cu ochiul când aveai 10 ani. Chiar dacă nu sunt delicatese, valoarea lor sentimentală va avea cu siguranţă impact asupra nuntașilor.

2. DELICATESELE sunt altă categorie de cadouri comestibile. De la uleiuri de calitate (cu ardei iute, rozmarin sau busuioc) la sare și zahăr aromate sau, dacă e relevant în relaţia voastră, condimente sau amestecuri de condimente.

Citește și: Istoria marturiilor

Tot aici sunt amestecuri de ceai sau cafea foarte bună, puse în cutii metalice sau borcane.

3. NU UITA DE FRUCTE. Dar unele care rezistă. Fructele de pădure, cireșele sau strugurii nu rezistă prea bine la temperatura camerei, chiar dacă sunt mai spectaculoase. Mere, portocale, avocado, mango, piersici, rodii, orice are sens în conceptul nunţii, într-un coșuleţ în care sunt 2-3 bucăţi. Sau, oricând, mere în caramel pe băţ.

Comments

comments

Lasă un răspuns