Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Idei fresh de amenajare în bucătărie

(P) Idei fresh de amenajare în bucătărie

amenajare in bucatarie

Bucătăriile de un alb imaculat vor fi tot timpul căutate, mai ales în spațiile mici din apartamente. Dar, ca de obicei, aspectul retro și principiile tradiționale revin în tendințe. Mai departe trecem prin câteva idei care-ți vor da un suflu proaspăt bucătăriei, chiar dacă par inspirate din casa unei bunici scandinave. Știm că e dificil să pornești într-un astfel de proiect, mai ales când trebuie să o iei de la zero. Dar cu un card de credit la îndemână, ceva răbdare și multă inspirație, rezultatele vor fi spectaculoase.

Blat de marmură

E adevărat că retro e noul trend, dar blatul de marmură câștigă din nou teren în fața celui din lemn. Este pur și simplu un material mai potrivit pentru viața din bucătărie, care implică multe cuțite și multă apă. Dacă viața din bucătăria ta implică și multe pahare de vin turnate neglijent, poate ar fi o idee mai bună să alegi cuarțul. Cel din compozit tratat este foarte rezistent la pete și ceva mai accesibil.

Rafturi deschise

Dulăpioarele cu ambiții de șifonier sunt deja istorie. Nu ne mai este teamă de praf și nici de ce-ar putea crede oaspeții despre vasele noastre pestrițe. Dimpotrivă, vrem să etalăm paharele din sticlă lucrată manual și oalele din lut, tocătoarele vintage și mojarul uriaș din marmură neagră. Rafturile deschise sunt alegerea perfectă pentru bucătării în care chiar se gătește și în care vrei să vezi din prima fiecare ustensilă de care ai nevoie, în loc să o cauți după o mulțime de uși.

Pete de culoare

Ideea că bucătăria ar trebuie să fie toată de aceeași culoare e de domeniul trecutului. O abordare mai fresh ar fi să te joci cu elemente colorate, fie că îți etalezi vasele multicolore, folosești o faianță veselă în stil portughez sau păstrezi fronturile albe și lași insula să iasă în evidență printr-o culoare pastel.

Lemn recuperat

Recuperat ar putea chiar să însemne vechi și recondinționat. Nu e nevoie să plătești sume fabuloase pe o masă, ca să obții acel aspect vintage scandinav. Mai bine păstrează masa veche și cumpără ustensilele necesare pentru a o readuce la viață: șmirghel, lacuri etc.

Accesorii de cupru

Pe lângă faptul că este foarte rezistent la preparare, cuprul mai are o calitate: dă foarte bine într-o bucătărie retro. De fapt, orice accesoriu metalic va ieși în evidență și poți foarte bine să le combini pentru un efect și mai interesant.

Pentru toate ideile de amenajare, există un card care te ajută să le pui în practică. CardAvantaj îți permite să împarți prețurile în rate fără dobândă*, ca să schimbi totul în același timp și să ai mai mult control asupra rezultatului final.

 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

Sursă foto: Credit Europe Bank

Comments

comments

Lasă un răspuns