Esti aici
Femeia.ro > Promo > Idei inedite pentru petrecerea burlacitelor

Idei inedite pentru petrecerea burlacitelor

Ceaiul dansat

Este o petrecere mai ”cuminte”, ce începe la ora 5 fix – tea time- și este o ocazie perfectă să îmbrăcați o rochie drăgălașă dar comodă, să savurați ceaiuri și discuții interesante și să evitați orice subiect ce are legătură cu organizarea. Puteți să vă puneți la curent cu ce seriale noi au mai apărut sau ce cărți ați mai citit în ultima vreme.

Micul dejun franțuzesc

Nu este nevoie să fiți matinale, puteți servi micul dejun franțuzesc și la prânz. Împortant este să nu vă lipsească croissantele, macarons, brioșe, flori bogate pe masă și atitudinea ”jemanfișistă” dublată de o beretă chic.

[*Cum sa iti alegi domnisoarele de onoare*][1]

Picnicul în aer liber

Pregătiți coșulețe cu delicatese, șampanie, fructe și multă voie bună. Adoptați o vestimentație cât mai lejeră care să vă permită să vă rostogoliți prin iarbă, să jucați badminton sau volei. Îți recomandăm să nu uiți de crema cu protecție solară, ochelarii de soare și poate o pălărie.

Atelierul de handmade

Dacă sunteți niște tipe îndemânatice, puteți să încropiți un atelier la comun de handmade. Iar la sfârșit să vă faceți cadou ce ați lucrat pe parcursul întâlnirii voastre. Poate fi o ramă foto înfrumusețată, un buchet de flori origami, un șirag de mărgele sau un colier cu pietre mari, colorate. Fii liniștită, inspirație găsești pe internet fără măsură.

[*Idei de cadouri pentru domnisoarele de onoare*][2]

Maratonul de filme

Fă o selecție de filme despre / cu nunți, fă provizii de popcorn, nachos și mini-sandviăuri și pregătiți-vă să intrați în modul ”romance”. Să nu vă fie jenă să plângeți sau să vă vărsați frustrările cu voce tare. Maratonul vostru de filme se poate transforma într-o petrecere în pijamale în toată regula, mai ales dacă ai spațiul necesar să le găzduiești pe domnișoarele tale de onoare.

”Shopping spree”

Dacă vă permite bugetul o astfel de extravaganță înainte de nuntă, excelent. Băieții nici nu trebuie să știe că voi aveți întâlnire la mall, să faceți cumpărături. Ai probat, îți place? O cumperi. Cu ocazia aceasta ai putea să alegi și cadourile potrivite pentru domnișoarele tale de onoare.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-iti-alegi-domnisoarele-de-onoare
[2]: https://www.miresici.ro/articole/idei-de-cadouri-pentru-domnisoarele-de-onoare

Comments

comments

Lasă un răspuns