Esti aici
Femeia.ro > Promo > Idei pentru o nunta… cum nu s-a mai vazut

Idei pentru o nunta… cum nu s-a mai vazut

Veşti bune, dragele noastre! Nunţile ridicole, împopoţonate şi pestriţe au ieşit din modă. Trendul actual este să îţi laşi amprenta proprie în organizarea nunţii cu ajutorul unor trucuri simple, dar pline de gust. Şi nici nu costă o avere!

Aranjament floral stilat
––––––––

Ultimul răcnet în materie de [aranjamente florale][1]: cîteva grupuri de vaze transparente de diverse forme şi înălţimi, cu flori diferite, dar de aceeaşi culoare. Încearcă să-ţi imaginezi, de fapt inspiră-te din imagine: cîţiva bujori într-un vas înalt şi subţire, un mănunchi de trandafiri sau orice alte flori. Roz să fie! Folosind mai multe tipuri de flori de aceeaşi culoare creezi un impact puternic cu doar cîteva flori şi faci şi economie.

Rochie de mireasă… de schimb
–––––––––-

Nu te hotărăşti ce model de [rochie de mireasă][2] ţi-ar plăcea mai mult? Avem o soluţie mai mult decît plăcută: de ce n-ai face şi tu precum Britney Spears sau
Melania Trump? Ele şi-au schimbat ţinutele cu rochii de mireasă foarte sexy, cu voaluri asortate. E adevărat că nu merită să-ţi cumperi două rochii pe care să le poţi cîte 3 ori 10 ore, mai ales că nici preţurile nu-s tocmai neglijabile. Aşa că poţi opta pentru una… detaşabilă. Poartă o capă în timpul slujbei religioase şi scoate-o mai tîrziu pentru a-ţi dezveli umerii sau decolteul… generos.

Registrul pentru daruri
––––––––

Un obicei foarte recent pe la noi, lista de mariaj este o modalitate practică şi elegantă în ceea ce priveşte darurile de nuntă (dacă te gîndeşti cu cîte seturi de ceşcuţe sau lenjerii de pat ai putea să te trezeşti). Lista se depune la unul din magazinele specializate iar invitaţii se înscriu în dreptul obiectului pe care doresc să-l ofere mirilor. Magazinul poate să le livreze pachetele împreună cu cărţile de vizită ale celor care l-au cumpărat.

Reinventează-ţi buchetul
––––––––

Gîndeşte-te la bietele domnişoare care se vor înghesui să „stea în poartă” şi aruncă-le un [buchet de flori][3] care se desprinde în mai multe. Arată exact ca un buchet obişnuit, dar conţine trei sau mai multe bucheţele legate separat şi prinse între ele cu un şnur separat, pe care îl vei dezlega atunci cînd îl vei arunca peste umăr. Închipuie-ţi ce bucurie va fi pe domnişoarele doritoare să-ţi calce curînd pe urme.

Apariţie ritmată
–––––-

Surprinde-ţi invitaţii făcîndu-ţi apariţia la restaurant pe o melodie instrumentală mai puţin tradiţională: poţi alege o piesă de dragoste pe care s-o cunoască majoritatea oaspeţilor. Îţi sugerăm „For once in my life” a lui Stevie Wonder, „Can’t help falling in love” a lui Elvis Presley sau „Love and Marriage” a lui Frank Sinatra.

Răsfaţă-ţi oaspeţii veniţi de departe
––––––––––––-

Rudele sau prietenii [sosiţi din alte oraşe][4] ori ţări special pentru ceremonia căsăstoriei tale se vor simţi extrem de speciali dacă le-ai arăta cît de mult le apreciezi efortul. Iată cum poţi face asta: află la ce hoteluri s-au cazat şi trimite-le fursecuri sau bomboane, însoţite eventual de un bileţel de mulţumire.

Filmul nunţii tale
––––––

Ar fi drăguţ să imprimi cele mai importante momente ale nunţii tale pe filme de 16 mm, va arăta precum un film vechi. În ultima vreme, miresele solicită agenţiilor de organizare de nunţi versiunile scurte ale nunţii, realizînd că în felul acesta nu-şi vor plictisi prietenii invitîndu-i să le vizioneze, iar DVD cu filmul întreg au ca destinaţie casele părinţilor.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/aranjamentele-din-flori-de-matase-argumente-pro-si-contra
[2]: https://www.miresici.ro/articole/alternative-fermecatoare-pentru-rochia-de-mireasa
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cele-mai-populare-buchete-de-mireasa
[4]: https://www.miresici.ro/articole/reguli-de-eticheta-invitatii-din-afara-orasului

Comments

comments

Lasă un răspuns