Esti aici
Femeia.ro > Promo > IHS deschide portile unui nou Centru de Nefrologie si Dializa la Constanta

IHS deschide portile unui nou Centru de Nefrologie si Dializa la Constanta

Centrul de Nefrologie si Dializa IHS Constanta reprezinta cel de-al treisprezecelea centru din reteaua International Healthcare Systems si ofera oportunitatea unui numar din ce in ce mai mare de pacienti cu boli renale cronice sa acceseze servicii medicale de excelenta, in regim privat.

Tratamentul oferit pacientilor este gratuit, centrul IHS Constanta fiind in relatie contractuala cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Infiintata in anul 2004, IHS este membra a unui grup de companii din domeniul medical care activeaza in patru tari din sud-estul Europei si este lider in calitatea serviciilor medicale de nefrologie si dializa. Compania trateaza in prezent, prin profesionalismul celor 500 de specialisti dedicati, un numar de peste 1500 de pacienti.

„In Romania se estimeaza un numar de 2.000.000 de oameni care sufera de boli renale, dintre care doar 20% sunt diagnosticati si tratati, iar majoritatea, doua treimi, ajung la dializa de urgenta. Daca in 1990 Romania avea 7 centre de dializa, astazi, datorita privatizarii, am ajuns la 145 de centre in tara. In acest context felicitam initiativa companiei IHS de a deschide inca un Centru de Nefrologie si Dializa care sa ofere tratament la cele mai inalte standarde si, mai mult, pregatire psihologica si educarea pacientului.”, spune Prof. Dr. Eugen Mota, Presedintele Societatii Romane de Nefrologie.

„Investim in oameni! Prioritatile noastre sunt educarea si instruirea continua a pacientilor si personalului cu scopul de asigura o permanenta crestere a calitatii vietii. Odata cu dobandirea cunostintelor necesare, cu respectarea unui program de viata sanatos, cu o atitudine pozitiva si prin constientizarea tuturor simptomelor bolii si a tuturor posibilelor solutii de tratament, pacientii tratati in centrele noastre pot aborda un stil de viata considerabil imbunatatit, cat mai aproape de normalitate.”, a declarat  Dr. Dimitrie Capsa, Director Medical IHS.

“Centrul IHS Constanta are capacitatea de a trata peste 80 de pacienti prin hemodializa si hemodiafiltrare online si un numar nelimitat de pacienti prin dializa peritoneala manuala si automata HomeChoice la domiciliu. Tratamentele sunt personalizate, adaptate nevoilor fiecarui pacient. Echipa IHS Constanta formata din 16 profesionisti (medici, asistente, nutritionisti, psihologi), avand acces la aparatura medicala de ultima generatie, asigura pacientilor tratamente complexe, de cea mai inalta calitate. Centrul de Nefrologie si Dializa IHS Constanta asigura gama completa de servicii medicale: Hemodializa, Hemodiafiltrare online, Dializa peritoneala automata Homechoice, Dializa peritoneala continua ambulatorie, Program de vizita la domiciliu, Autopunctionare, Dializa de vacanta in tara si strainatate, Consultatii de nefrologie si ecografie,

Consilere nutritionala si psihologica. Pacientii beneficiaza de programe de educatie medicala continua (ghiduri proprii de dieta, publicatia “Inca o Viata“). Echipa IHS este instruita permanent, un rol important jucandu-l cursurile IHS Medical School la care aceasta a participat ” a declarat Dr. Andreea Costea, Medic sef Centrul IHS Constanta.

Centrele de Nefrologie si Dializa IHS Constanta si IHS Busteni promoveaza pentru pacientii din tara si strainatate Programul „Dializa de Vacanta” care inseamna libertatea de a calatori.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns