Esti aici
Femeia.ro > Promo > Il inviti pe fostul la nunta ta?

Il inviti pe fostul la nunta ta?

Ați ramas prieteni

Bine, bine, dar logodnicul tău ce parere are? Deși prietenii tăi nu trebuie să dea probe pentru a fi acceptați și de el, aceasta este o situație cu adevărat deosebită. Este ziua voastră și ar fi bine să rămână așa. Nu risca să își faci viitorul soț geloc, chiar dacă nu o recunoaște, doar el știe ce e în mintea lui. Și dacă îți este prieten devărat, fostul îți va înțelege decizia.

*Citește și: [10 categorii de invitati de care te poti lipsi][1]*

Este prieten cu logodnicul tău

Printr-o răsturnare ciudată de situație, ei doi s-au împrietenit și își petrec destul de mult timp împreună. Dacă totuși pe tine te deranjează, spune-i logodnicului tău iar el va înțelege situația. În plus, invitații se vor simți ciudat pentru că nu vor ști cu să îl trateze. Nu îl pune nici pe fostul tău într-o situație jenantă, mai ales dacă sunteți în relații amicale.

*Citește și: [Invitatie de nunta cu poza voastra][2]*

Vrei să te răzbuni

Ți-a dat papucii și acum ție îți merge excelent iar el a rămas singur și nostalgic după relația voastră. O situație urâtă, însă nunta este un motiv de bucurie, nu de răzbunare. Trebuie să trăiești în prezent și să te gândești doar la viitor, alături de frumosul tău logodnic. Dacă însă mai ești supărată pe fostul ar fi bine să ai o discuție cu el, să încheați socotelile pentru totdeauna, în mod elegant.

*Citește și: [Fa-ti singura invitatia de nunta: Romantic feel][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi
[2]: https://www.miresici.ro/articole/invitatie-de-nunta-cu-poza-voastra
[3]: https://www.miresici.ro/articole/fa-ti-singura-invitatia-de-nunta-romantic-feel

Comments

comments

Lasă un răspuns