Esti aici
Femeia.ro > Promo > Imunitate și sănătate cu Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 lichid

Imunitate și sănătate cu Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 lichid

Doppelherz

Pentru a funcţiona la capacitate maximă, organismul nostru are nevoie de un aport zilnic de vitamine şi minerale. În condiţiile unei alimentaţii dezechilibrate, al unui ritm alert de viaţă supus stresului şi lipsit de exerciţii fizice, organismul cere un ajutor pe care i-l putem oferi constant.

Oferind o gamă variată de produse ce conţin vitamine, minerale și alți nutrienți importanți, Doppelherz® sprijină vitalitatea ta și a întregii familii. Astăzi ne-am oprit atenția asupra unui produs de la Doppelherz ideal pentru copiii și adolescenți: Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3.

Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii este o formă lichidă orală, ușor de administrat, cu gust plăcut, special creată pentru copii și adolescenți, pentru a-i ajuta în perioada de creștere și dezvoltare, atât de importantă în viața oricărui viitor adult. Oferă organismului un aport substanțial din mineralele Calciu și Magneziu, oligoelementele Zinc și Mangan, precum și Vitaminele C și D, într-o formulă ușor de administrat, cu gust delicios de portocale.

Dozele de minerale și vitamine conținute de Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + D3 pentru copii  sunt ideale, acoperind în mod ideal necesarul zilnic pentru copii și adolescenți, într-o proporție care variază de la 25% la 100%.

Siropul este plăcut la gust (aroma de portocale), ușor de administrat și nu conține lactoză și gluten. Este un supliment alimentar, disponibil în farmacii.

Calciul –  Are un rol esențial în menținerea sănătății organismului, fiind un mineral ce intră în compoziția oaselor și dinților. Inima, dar și sistemul nervos au nevoie de calciu pentru buna funcționare. Oasele și dinții conțin peste 99% din calciul din corpul uman. Acest mineral se găsește, de asemenea, în sânge, mușchi și alte țesuturi. Calciul din oase poate fi folosit ca rezervă care poate fi eliberată în organism atunci când este necesar.

Magneziul

Reprezintă un macromineral esențial care joacă un rol important în sinteza proteinelor, în metabolismul energetic normal și în funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular. Organismul nu îl produce singur și, în plus, stocarea magneziului nu este posibilă.

În organismul copiilor și adolesceților, aflați în perioada de creștere și dezvoltare, în condițiile în care toate procesele metabolice sunt la nivel maxim, combinația de calciu și magneziu, într-un aport corect și constant în fiecare zi reprezintă garanția pentru o dezvoltare corectă și armonioasă atât fizic cât și mental. Practic, calciul fără magneziu nu îți poate îndeplini rolul, după cum cele două minerale în absența vitaminei D3 sunt ineficiente.

Vitamina D3

Vitamina D contribuie, de asemenea, la dezvoltarea normală a oaselor. În special la cei mici și în perioada de creștere, trebuie să se acorde atenție sporită asigurării unei aport adecvat de vitamina D, deoarece lipsa ei poate conduce duce la rahitism.

Știm cu toții că vitamina D este denumită în mod obișnuit „vitamina soarelui”, deoarece corpul nostru o poate produce sub influența razelor soarelui. Cu toate acestea, studiile arată că această auto-producție este adesea insuficientă. În plus, nu foarte multe alimente conțin Vitamina D. De aceea, este important să ne ajutăm atât pe noi, cât și pe cei mici cu  suplimente alimentare care o conțin.

În încheiere, trebuie să vă mai spunem că gama Doppelherz pentru copii include și alte 2 produse: Doppelherz Omega-3 Family Sirop – pentru întreaga familie, bogat în acizi grași Omega-3 și  Doppelherz aktiv Omega-3 + Vitaminele A,D,E,C – capsule masticabile – un amestec echilibrat de ulei de somon cu valoroși acizi grași DHA și EPA, precum și o combinație eficientă de vitamine: Vitamina A pentru o vedere normală, Vitamina C pentru reducerea oboselii, Vitamina D pentru o creștere armonioasă și Vitamina E, care previne apariția infecțiilor.

 

 

 

Sursa foto/text: PR

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns