Esti aici
Femeia.ro > Promo > Începe-ti vara pe plaja, încă din vacanta asta!

Începe-ti vara pe plaja, încă din vacanta asta!

Cine zice ca vacanța asta trebuie să călătorești departe pentru plajă și vreme bună, nu a ajuns la Therme.

Și asta pentru că, la doar 10 minute de oraș,  te așteaptă, într-o atmosfera tropicală, cea mai mare plajă urbană din Europa, redeschisă special pentru vacanța de sărbători!

Plaja Sands of Therme înseamnă peste 30 000 de metri pătrați cu cel mai fin nisip si 1500 de șezlonguri amplasate printre palmieri si măslini, precum și numeroase ocazii de relaxare.

Vegetația exotică include și specii rare de palmieri originari din California, cu vârste cuprinse între 35 și 40 de ani, plantați în piscina exterioară și împrejurimile acesteia.

Și ca să nu-ți lipsească marea, pe lângă plaja generoasă, te poți relaxa în piscina exterioară de 720 metri pătrați, cu o temperatură constantă de 33 de grade Celsius. Apoi poți vizita Concept Beach Club-ul de pe plaja, cu mai multe zone dedicate, de la Cocktail & Wine Bar, Cofee Corner cu frappe-uri delicioase și un o mare varietate  de iced cofees,  dar și Pool Bar, Gelaterie,  Beer Bar, Red Bull Twist Bar, Gin Bar si Cider Bar.  Practic cam tot ce îți poți dori într-o vacanță.

În plus față de anul trecut, vei descoperi noua terasă de 200 locuri a spectaculosului restaurantului Humboldt, cu ieșire la lac și acces spre plaja, piscină și grădină tropicală, străjuită de palmieri înalți, aduși de pe 4 continente. Grădina este, de fapt, un puzzle imens de vegetație ce redă liniștea primordială, cu minerale prețioase, plante medicinale și specii diferite de arbori.

Iar dacă vrei ca experiența de vacanță să fie completă, pe lângă cele 5 zone de influență culinară pe care ți le propune restaurantul Humboldt,  pe plajă vei regăsi noul „The Burger Station” cu o selecție de peste 11 sortimente savuroase.

Când vrei să treci de la relaxare la distracție, ești așteptată în zona Galaxy cu piscina interioara și valuri artificiale, 16 tobogane pentru un boost de adrenalină, piscina exterioara cu pool bar și o plajă exterioară dedicată întregii familii.

Dacă este răcoare pe plajă, în interior sigur vei găsi 30 grade și peste 30 de activități de relaxare și răsfăt incluse în tariful de acces, de la Aqua Gym, yoga și pilates, peeling-uri speciale în zona The Palm, până la ritualuri Aufguss binefăcătoare în saunele Elysium.

Așa că intră pe site, vezi programul de Sărbători și planifică-ți ieșirea la Therme. Până la urmă, te așteaptă cea mai exotică destinație din Europa, 365 zile pe an!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns