Esti aici
Femeia.ro > Promo > Închiriază o cabină foto pentru a distra oaspeții cu fotografii amuzante la nunta ta!

Închiriază o cabină foto pentru a distra oaspeții cu fotografii amuzante la nunta ta!

Întrebarea cea mai importantă din viața ta este: Vrei să te căsătorești cu mine? Urmează: Unde ar trebui să facem căsătoria? Care este locația de nuntă? Dar pentru ca nunta să fie într-adevăr reușită, trebuie să te ocupi de invitațiile de nuntă și să cauți câteva soluții sigure de divertisment. Fără oaspeți distractivi, plini de viață, cu bună dispoziție, nu poți avea o atmosferă reușită la nuntă. Vrei ca oaspeții să se distreze? Iată câteva idei amuzante pentru nunta ta!

Confetti, petale de trandafiri sau bule din săpun

Pentru a avea o nuntă reușită ai nevoie de un tun de confetti cu figurine deosebite, buline, steluțe, fluturi colorați, inimioare roșii și albe. Le lansezi și poți crea momente minunate la nunta ta:

 • În diferite momente-cheie ale evenimentului pentru a avea o atmosferă de sărbătoare.
 • Atunci când are loc dansul mirilor pentru a crea o atmosferă magică.
 • În timp ce dansează invitații pentru a-i face să trăiască emoții minunate, de încântare.
 • Pentru a culmina spectacolul de nuntă, oaspeții vor fi plăcut surprinși să admire ploaia de confetti aurii și argintii.

În plus, figurinele de confetti sunt foarte ușoare și nu vor deranja pe niciunul dintre invitați. Sunt o alternativă perfectă la focurile de artificii tradiționale. Gândește-te bine, din timp, ce tip de confetti să alegi și care este cantitatea de confetti de care ai nevoie pentru distracția nunții tale. Merită să recurgi la un astfel de spectacol!

Aranjamente baloane la nunta ta, pentru un decor special, amuzant

Poți face și singur decorațiuni cu baloane, dar mult mai bine este să apelezi la profesioniști. Sunt firme care se ocupă special de astfel de decorațiuni. Decorarea nunții cu baloane cere să ai anumite abilități pentru realizarea ei, este o activitate creativă destul de dificilă. Poți apela la o astfel de firmă și vei vedea că baloanele vor fi livrate la ora stabilită, pentru decorul special de la nunta ta. Iată care sunt avantajele:

 • Baloanele sunt un mod simplu de a-i face pe oaspeți să se simtă bine.
 • Poți fi uimit de multitudinea de variante de baloane, de culorile și formele lor.
 • Unele baloane pot fi lucioase, altele mate, pot fi aurii, argintii, albe, roșii, albastre sau în alte culori.
 • Pot fi umplute cu aer sau cu heliu.
 • Dacă se folosește aer, ele se vor transforma într-un element de decor pentru podea pentru că vor cădea sub influența gravitației.
 • Dacă se folosește heliu pentru umflarea lor, pot fi puse pe pereți și tavane, dar pot ține aproximativ 12 ore.
 • Din baloane se pot realiza diferite figurine interesante, cum sunt de exemplu două lebede, inimi mari, ghirlande, buchete.
 • Poți împodobi cu baloane autoturismul, scările casei sau ale alte locații, poți folosi un arc din baloane la intrarea în restaurant și diferite decorațiuni interesante pentru interiorul acestuia.

Rezervă o cabină foto nuntă pentru a aduce un element de distracție la nunta ta!

Fotografiile profesionale sunt foarte frumoase dar trebuie să angajezi un fotograf profesionist pentru asta la nunta ta. În plus, ar trebui să plătești și o sumă de bani destul de mare, dacă dorești să ai fotografii de calitate. Te gândești deja să apelezi la un astfel de fotograf? Nu este nevoie neapărat să faci asta! Dă șansă oaspeților să facă fotografii așa cum vor ei, să devină ei înșiși activi, să facă singuri imagini spontane frumoase, originale, distractive.

Indiferent de locația pe care o va avea nunta ta, poți închiria și folosi o cabină foto pentru a asigura distracția oaspeților, pentru că nu ocupă mult spațiu. Ai posibilitatea de închiriere cabină foto nuntă de pe altophotobooth.ro, prin care să-i surprinzi plăcut pe invitați. Este ușor de transportat, nu este greoaie, pozele sunt de calitate înaltă și pot fi uploadate în timp real pe Facebook, Instagram, Mobil sau pot fi trimise pe email.

De ce să alegi o cabină foto nuntă?

 • Pentru că astfel atmosfera la nunta ta va deveni mult mai frumoasă decât ți-ai imaginat.
 • Va fi foarte distractiv pentru oaspeți să folosească o astfel de cabină foto.
 • Pot folosi elemente de recuzită interesante – perucă, ochelari, mustață – care sunt o modalitate excelentă de a face fotografiile să fie cât mai distractive și originale.
 • Oaspeții vor trăi momente extra-speciale în ziua nunții tale, de care vor vorbi toată noaptea și se vor bucura pentru mult timp de fotografiile care se printează pe loc, imediat după ce au fost realizate;
 • Cu siguranță majoritatea invitaților vor fi interesați de cabina foto și este foarte posibil chiar să stea la coadă cu răbdare pentru a se fotografia și a se distra. Vor avea posibilitatea să trăiască clipe de nebunie sănătoasă și să râdă din tot sufletul atunci când se vor strâmba și vor face fotografii haioase.

Poți folosi și alte efecte speciale pentru nunta ta: lumini ambientale, lumini disco profesionale, baloane de săpun, focuri de artificii, fum în formă de nori cu gheață carbonică, generator de flacără (produce o flacără artificială) sau generator de ceață foarte ușoară, cu miros aromatizat.

Comments

comments

Lasă un răspuns