Esti aici
Femeia.ro > Promo > Inele de logodnă personalizate marca Diamag

Inele de logodnă personalizate marca Diamag

Visul oricărei femei este ca la momentul unic în care va fi cerută de soţie totul să fie perfect. În plan este un cadru încărcat emoţional, un gest desăvârşit, iubirea vieţii care se destăinuie cu privire la planurile de viitor. Şi nu lipseşte inelul. Pretenţiile sunt mari pentru că pe cât de aşteptat e inelul, pe atât de preţios trebuie să fie, la propriu şi la figurat.

O variantă modernă şi la îndemână, mai ales pentru viitori miri greu încercaţi de pasul măritişului şi de cel al cererii, este realizarea unui inel personalizat. Este cu mult mai avantajos să creezi pas cu pas imaginea unui inel mai reprezentativ pentru viitoare logodnică. De asemenea, este şi mai flatant să porţi o aşa bijuterie. Pentru doritori, www.diamag.ro oferă o gamă largă de opţiuni.

Inele de logodnă din aur 

Asemănat cu promisiunea vieţii, preţios pe măsura cuvintelor ce însoţesc cererea, inelul de logodnă are o semnificaţie deosebită. La fel ca şi verigheta, se poartă pe degetul patru de la mâna stângă, acolo unde de altfel este şi vena moris, cea care se conectează direct la inimă. Din acest fapt se subînţelege că inelul de logodnă este de o încărcătură specială şi nu putea fi altfel decât realizat dintr-un metal preţios. De aceea se obinuieste a se alege inelul de logodnă din aur, indiferent de culoare.

Începând cu partea de definiţie a metalului din care este realizat un inel de logodnă, aurul alb câştigă tot mai mult teren. Este mai subtil în apariţie, însă totodată elegant şi, nu în cele din urmă, este modern.

Femeile se dau în vânt după trenduri, astfel că marea lor majoritate merge pe ideea de aur alb. Diamag dispune spre exemplu de peste 50 de modele în acest sens. Cu o linie clasică, cu decupaje laterale, în combinaţii de linii, ideea este să pună în valoare piesa central, şi anume diamantul.

La capitolul de aur galben lucrurile sunt clare, doritoarele de a fi posesoare ale unui inel de logodnă din acest metal şi de această culoare sunt uşor nostalgice, se definesc prin stil clasic, dar nu şi simplist. Aşadar, cu linii la fel de diverse în design, gama de inele logodnă de la Diamag, realizate din aur galben de 18 K, încântă fără doar şi poate.

Totodată, aurul roz este la fel de captivant de la prima privire. Aceste inele sunt aparte de stilul cu care ne-am obişnuit, deşi asta nu înseamnă că nu câştigă şi ele în popularitate. De asemenea, modelele pot varia, însă calitatea aurului de 18 K rămâne aceeaşi, indiferent de culoare.

Diamantul, piesă centrală

După alegerea monturii, a bazei de inel, personalizarea lui urmează paşii de definiţie a pietrei preţioase. Şi aici există numeroase poveşti legate de prestigiul şi de valoarea inelului. Nu e de mirare că se consideră necesar a se alege o piatră la fel de pretioasă precum şi purtătoarea. E drept că se spune despre diamante că sunt “cele mai bune prietene ale unei femei”, dar trebuie şi să îţi permiţi unul.

Din fericire, Diamag pune la dispoziţie o linie diversă de diamante, care să se muleze pe bugete diferite. Toate femeile merită să fie măgulite cu o astfel de bijuterie, mai ales o dată în viaţă – astfel că momentul cererii în căsătorie nici că se putea fi mai bun. În acest sens, în funcţie de caracteristici clare, preţul se poate plia pe buzunarul şi nevoia fiecăruia.

Tăietură clasică și rotundă a diamantului este cel mai des întâlnită, fiind şi accesibilă, urmată de prefetințe precum tăietură pătrată – numită princess style –, de cea ovală, în formă de inimă – de altfel şi cea mai scumpă –, marquise, în formă unei lacrimi, uşor alungită, dreptunghiulară de asemenea, etc.

De la formă şi tăietură, claritate şi carate, diamantul îşi capătă preţiozitatea rând pe rând. Asta pentru că pe măsură ce capătă o tăietură mai bună, o formă mai aparte şi are o claritate mai mare, diamantul este cu atât mai rar, mai preţios.

Parcă nimic nu este de ajuns pentru aleasa inimii. Tocmai de aceea unii aleg ideea de a personaliza un inel, de a fi aparte de alţii, cu un stil unic. Este vorba şi de o adaptare a unui altfel de stil, poate chiar mai îndrăzneţ. Când Carrie (“Sex and the City”) primeşte de la Big un inel cu diamant negru, explicaţia vine cu aceeaşi profunzime: pentru că eşti ca nimeni alta! Un sentiment ce nu se compară cu nimic altceva!

Comments

comments

Lasă un răspuns