Esti aici
Femeia.ro > Promo > Interviu cu Dana Rogoz: „Am avut o sarcina usoara, care mi-a permis sa raman actival”

Interviu cu Dana Rogoz: „Am avut o sarcina usoara, care mi-a permis sa raman actival”

Dana Rogoz (28 de ani), indragita prezentatoare de pe ProTv International, se pregateste pentru marea intalnire cu bebelusul ei.

Dana a crescut sub ochii nostri, o cunoastem de pe vremea cand era simpatica Abramburica din echipa Abracadabra a "Magicianului" Marian Ralea, apoi s-a metamorfozat intr-o femeie frumoasa, cu o cariera de succes – actrita si prezentatoare tv. Zilele acestea se pregateste pentru un moment extrem de important din viata oricarei femei – clipa in care-si va vedea pentru prima oara baietelul. A fost deja la ultima ecografie iar bagajul pentru maternitate este deja pregatit. 

Am rugat-o pe Dana sa ne spuna cum se simte cu cateva zile inainte de a deveni mamica si cum au decurs cele 9 luni de sarcina. Si, chiar daca bagajul este pregatit, emotiile sunt mari si gandul ii este acum doar la bebelusul care o sa vina in curand pe lume, si-a facut timp si a gasit starea de spirit necesara ca sa raspunda la intrebarile noastre.

Dana Rogoz: De perioada de dupa sarcina nu mi-e foarte teama, totul se invata cu timpul

Mami Cum te simti la final de sarcina?
Dana Rogoz Sunt foarte emotionata pentru marea intalnire. Cel mai important e sa fie sanatos, cand il vad prima oara sa stiu ca e totul in regula si atunci m-am linistit. Caci de perioada de dupa sarcina nu mi-e foarte teama, totul se invata cu timpul.

Mami Cum a decurs sarcina?
Dana Rogoz Am avut o sarcina foarte usoara, care mi-a permis sa raman activa – pe blog, cu Moon by Dana Rogoz, cu emisiunea “De Suflet” de la ProTv International pana aproape de 8 luni etc. Nici greturi, nici varsaturi, nici pofte ciudate, chiar o sarcina usoara.

Mami Cat ai luat in greutate in sarcina?
Dana Rogoz In jur de 9 – 9,5 kg.

Mami Tii un regim special? Ce a inclus alimentatia in timpul sarcinii?
Dana Rogoz Am incercat sa mananc cat mai sanatos si cat mai variat: carne, oua, lapte, legume, fructe. Dar nu m-am infometat nicio secunda. Ba mai mult, am mancat cand am simtit nevoia si tot ce am vrut, eliminand doar alimentele interzise (alcool, carne cruda…stiu gravidutele).

Mami O sa nasti natural sau prin cezariana?
Dana Rogoz Prin cezariana, asa mi s-a recomandat de la inceput, avand o trombofilie severa.

Mami Radu (regizorul Radu Dragomir, sotul Danei) va intra si el in sala de nasteri?
Dana Rogoz Da, va fi langa mine.

Mami Cat timp vei sta departe de platoul emisiunii "De suflet"?
Dana Rogoz Nu stiu inca, am zis ca voi vedea cum ma simt. Colegii ma asteapta, ma inteleg, nu fac presiuni. Voi incerca pe blog sa raman cat mai activa.

Mami Ai inceput sa citesti carti de parenting?
Dana Rogoz Normal! Acum termin o carte foarte interesanta a lui Francoise Dolto.

Mami In trei cuvinte, cum ai descrie cele 9 luni de sarcina?
Dana Rogoz O bucurie continua!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns