Esti aici
Femeia.ro > Promo > Intoarcerea la scoala, inceputul unei noi pasiuni pentru copilul tau

Intoarcerea la scoala, inceputul unei noi pasiuni pentru copilul tau

Baneasa Shopping City si Feeria ii invita pe acestia impreuna cu copiii lor intre 7 si 16 septembrie sa descopere cele mai interesante programe after-school.
 
Timp de zece zile, intre 7 si 16 septembrie, copiii se vor bucura de activitati interactive desfasurate in zone dedicate din  Baneasa Shopping City si Feeria, in timp ce parintii vor putea obtine de la cluburile participante toate informatiile necesare dezvoltarii unui program after-school complet si pe placul copilului lor.

Una dintre surprizele pregatite pentru copii in perioada 13-16 septembrie este zona de echitatie, amenajata in parcarea Baneasa Shopping City in colaborare cu reprezentantii clubului Equestria (www.equestria.ro). Antrenorii ii vor ghida in universul de poveste al cailor, dezvaluindu-le pas cu pas experienta echitatiei

Tot in aer liber se va desfasura si prima lectie de anul acesta, tinuta in weekendul 8-9 septembrie de Politia Romana: invatarea regulilor de circulatie. Invitat special va fi cel mai indragit politist, cainele Zorro pe care copiii il vor putea urmari in actiuni speciale alaturi de colegii sai. La final, baieteii se vor imagina cu siguranta in misiuni de aparare alaturi de simpaticul Zorro!

In interior, vizitatorii vor descoperi noi zone dedicate activitatilor extracuriculare:

•    Zona IQ, dedicata inteligentei, va fi gazduita de Cristian Leana, specialistul in cubul Rubik care a uimit publicul la Romanii au Talent, alaturi de reprezentantii SpeedCubing (www.speedcubing.ro), singura comunitate a pasionatilor de cub Rubik din tara noastra. Acestia vor face demonstratii uimitoare, asigurand totodata si indrumarea micutilor care vor sa afle mai multe despre tehnicile de rezolvare.

•    Artele martiale, recunoscute pentru disciplina pe care o impun, beneficiaza de propriul spatiu de desfasurare. Reprezentantii clubului Bushido Taekwando (www.bushido.ro) vor face show-uri demonstrative pentru cei prezenti si vor initia doritoritorii in primul curs de arte martiale.
 
•    Pictura, origami si desensunt activitatile pregatite cu atentie de clubul Myka Kids in Art Zone.

In zona de dans, profesionistii de la Moty Dance School ii asteapta pe toti cei talentati pentru a descoperi stilul care li se potriveste.  Street dance, vals, latino sunt doar cateva dintre dansurile ce vor putea fi explorate.  Pentru week-end Moty Dance School a pregatit show-uri demonstrative si coregrafii speciale foarte usor de invatat.

Micutii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani sunt asteptati in Feeria in Zona de jocuri interactive. X si 0 si Bazele Stiintei sunt doar cateva dintre activitatile pregatite pentru ei.
Programul special se va desfasura in timpul saptamanii, in intervalul 18:00-20:00 si in weekend intre orele 13:00 si 20:00, in toate zonele dedicate intoarcerii copiilor la scoala. Pentru mai multe detalii vizitati www.baneasashoppingcity.ro si facebook.com/BaneasaShoppingCity. 

  • Va asteptam la Baneasa Shopping City sa descoperiti noua pasiune a copilului vostru!

Comments

comments

Lasă un răspuns