Esti aici
Femeia.ro > Promo > Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu

Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu

Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu este o initiativa dezvoltata in cadrul programului educational Viata mea: un „joc” serios.

Meseria de parinte devine o provocare de alte dimensiuni atunci cand copilul ajunge la adolescenta. Pentru ca „vrea”, „crede” si de cele mai multe ori si „poate” sa faca lucrurile diferit de cum vrei sau crezi tu ca ar trebui sa se intample.

Este aproape o regula ca in comunicarea parinti – copii sa apara, mai ales in adolescenta, neintelegeri datorate diferentelor dintre generatii. Ce anume facem cand aceste diferente apar? Le tratam ca pe o provocare sau le acceptam ca pe o bariera? De atitudinea pe care o adoptam poate depinde intreaga relatie pe care o dezvoltam cu adolescentul!

Ce inseamna sa acceptam provocarea? Sa ne adaptam, sa incercam sa intelegem, sa testam la randul nostru, sa descoperim. Pe scurt, sa recuperam spiritul adolescentei si sa ne punem in locul copiilor nostri.

Despre toate acestea vorbim joi, 3 mai, ora 18.30, la prima intalnire Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu, desfasurata pe tema Diferenta dintre generatii – bariera sau provocare.

Daca vrei sa participi la seminarul sustinut de doamna psiholog Aurora Liiceanu, inscrie-te in concursul desfasurat online pe www.newsite.femeia.ro si poti castiga o invitatie la eveniment.

Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu este o initiativa dezvoltata in cadrul programului educational Viata mea: un „joc” serios. Programul are ca obiectiv imbunatatirea comunicarii parinte-copil si dezvoltarea autonomiei personale a adolescentilor si pre-adolescentilor. Website-ul www.viatameaunjocserios.ro reprezinta componenta online a programului, un spatiu unde adolescentii, parintii si profesorii acestora pot gasi informatii si sfaturi utile pentru a dezvolta relatii deschise si constructive intre generatii.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns