Esti aici
Femeia.ro > Promo > Cum poți consuma Jagermeister după sărbători fără să îți afecteze dieta

Cum poți consuma Jagermeister după sărbători fără să îți afecteze dieta

Jagermeister

Sărbătorile de iarnă au trecut, iar acum multe dintre noi am început dieta! Preparatele de Crăciun și de Revelion au fost delicioase, dar este timpul să scăpăm de surplusul acumulat de sărbători.

Dacă ești o persoană sociabilă, căreia îi place să iasă cu prietenii în oraș, îți va fi greu să te abții de la deliciile culinare, însă și de la alcool, în nopțile în care îți propui să te distrezi până dimineață.

Jagermeister este băutura alcoolică care te poate scoate din încurcătură atunci când te întâlnești cu prietenii tăi. Este delicios, ajută digestia și este aliatul de încredere atunci când vine vorba despre distracție. În plus, există câteva modalități prin care poți consuma Jagermeister fără să îți strici dieta.

Iată 5 rețete pe care le poți savura fără să îți faci griji în privința siluetei tale:

  1. Un shot de Jagermeister

Atunci când vrei să te bucuri de băutura ta preferată, fără să ingerezi prea multe calorii, este recomandat să o consumi ca atare, fără să o combini cu alte sortimente. În acest sens, trebuie să știi că un shot de Jager conține doar 108 calorii, ceea ce nu este mult pentru o băutură alcoolică, așa că poți savura două sau trei shot-uri fără să te temi pentru silueta ta. Îți garantăm că te vor binedispune instant!

  1. Red-Headed Slut

Chiar dacă acest shot conține ingrediente cunoscute, nu multe persoane l-au încercat. Dacă ești la dietă, poți consuma cu încredere această băutură, deoarece are doar 136 de calorii. Red-Headed Slut poate fi obținut din 30 ml de Jagermeister, 30 ml de schnapps de piersici și 60 ml de suc de merișoare. Având în vedere că un singur shot conține puține calorii, poți consuma două sau trei fără să te simți vinovată!

  1. Jager tonic

Dacă vrei să slăbești, te poți bucura de acest cocktail, însă optează doar pentru un pahar, deoarece apa tonică conține o cantitate destul de mare de zahăr. Pentru a prepara acest cocktail care conține 136 de calorii, ai nevoie de 40 de ml de Jagermeister, 120 ml apă tonică și gheață. Amestecă toate ingredientele într-un pahar înalt și garnisește-l cu o felie de portocală.

  1. Jager Bomb

Pe lista băuturilor pe care le poți consuma atunci când ții dietă este și Jager Bomb, un cocktail care conține un număr de calorii acceptabil. Un shot de Jager Bomb conține 158 de calorii și poate fi obținut din Jagermeister și energizant. Încearcă-l atunci când ieși cu prietenii în oraș, dar nu exagera!

  1. Fright Night in the Grove

Dacă preferi cocktailurile rafinate, această băutură este o variantă savuroasă. Chiar dacă nu are calorii puține, te poți răsfăța cu acest cocktail din când în când. Rețeta conține 60 ml Jagermeister, 15 ml tequila reposado, 15 ml sirop simplu și 30 ml suc proaspăt de grapefruit.

Acum că ai aflat cum poți consuma Jagermeister fără să îți afecteze dieta, trebuie să știi că pe Beicevrei.ro, parte a grupului B.D.G. Import – importatorul oficial în România, îl găsești la cel mai avantajos preț! Intră pe site și descoperă gama variată de băuturi alcoolice!

 

 

Sursă: iAgency

Sursă foto: Unsplash

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns