Esti aici
Femeia.ro > Promo > Jocuri pentru mami si tati

Jocuri pentru mami si tati

Este firesc cand lucrurile intra pe un fagas normal sa iti doresti sa redescoperi placerea de a savura un pahar cu vin sau o plimbare in doi cu partenerul. Daca ajungeti sa va petreceti mai tot timpul liber acasa, conectati la problemele casnice, riscati sa va priviti unul pe altul intr-o lumina gresita.

Focus pe viata de cuplu

Nu eliminati din program intalnirile cu prietenii, acestea fiind o buna ocazie de a relationa cu lumea exterioara si de a va plasa intr-un context mai putin familial, deci mai interesant. Fii inventiva si jucausa: invita-l intr-o zi, pe neasteptate la o cafea; sau palnuieste in secret un weekend la munte!
Invatati ceva nou
Plictiseala este unul din factorii care pot strica o frumoasa relatie de cuplu. Pentru ca lucrurile sa ramana interesante si distractive, incercati actiui noi. Invatand ceva nou (de exemplu o limba strain, dansuri) iesiti din rutina zilnica si este parghia necesara pentru a cladi o relatie reusita. Cand inveti ceva noi, mintea este deschisa spre comunicare, iar discutiile despre noua activitate va vor fi utile in pastrarea sau refacerea unei relatii de cuplu armonioase.

Depanati amintiri
Daca vrei sa iti cunosti partenerul si mai bine decat il stii deja, provoaca-l sa iti impartaseasca povestile din copilaria lui. Vei descoperi lucruri noi despre cel de langa tine, va veti distra copios, iar timpul petrecut cu astfel de momente este unic. Amintiti-va impreuna despre vremea in care v-ati cunoscut sau de viata voastra de „burlaci”.

Din nou copii
Jocurile copilariei voastre au ramas la fel de distractive! Momentele linistite ale unei seri fde weekend pot fi animate de un joc de carti in doi, de Scrabble sau de „Nu te supara frate!” Sau ce ar fi sa incercati odata, doara asa, in joaca, sa va pititi unul de altul prin parc. Jocurile aduc veselia si amuzamentul in cuplu.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns